ме мачи матурава и се поврзано околу неа. ограничено време, ни да живнеш последна недела напнато до макисмум учам и цело време гледам уште колку ми останало и колку имам за учење по друг предмет и аман више нека помине
2 проблеми едниот е со матурата полагањето а др самата си напрај проблем и ми требаат пари ги имам ама нз како да му ги побарам на мојте
Прв и најголем, матурата. Како ќе биде, зошто, што, како... Опседната сум со тоа, се отепувам од учење. Дневно сигурно трошам поголем дел од времето на тоа. Потоа, како ќе ме биде од септември, кај ќе седам, со кого. Уф. И ме мачат проблеми околу здравјето, не е на арно ова. Морам да го зголемам имунитетот подитно. Исто и да поработам на рамнотежата.
Бронхитис Не можам да се соземам од кашлање, иако сум наклукана со антибиотици. Се надевам дека побрзо ќе заврши, ова веќе не се поднесува...
Дупките од сипаниците. Некој исчепкав на лицето, и сега цело време мислам да не ми остане лузна. Ако знаете некоја крема против лузни помагајте. :'(
Вработување, жалење по пропуштени шанси, "шта би било кад би било" филмови низ главата, инает, гордост, малиот хирушки зафат кој ќе мора да го направам, преселба назад дома...
е мене сега ќе ми се смеете ама морам да си се пожалам дека многу сум слаба јадам доволно ама ништо не се лепи на мене како костур ќе шетам по плажа супер