Каков проблем ве мачи во последно време?

Дискусија во 'Слободно време' започната од lavica23, 17 февруари 2010.

1. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.210
    Допаѓања:
    8.432
    ма све животот ме мачи факултет, пари, љубов :devil: :envy: :devil: :envy:

2. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    762
    Ме мачи тоа што неможам да заспијам рано ;( Еве 04:00 мене око не ми се затвара. Проба вчера легна си у 00:30 ама ништо па дрема како утка до 05:00. Мислеш вампир сум станала, барем мојте дома дневница да ми даваа шо ја чувам куќата ноќно време |(

3. Mermaid

Mermaid Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    296
    Ме мачи тоа што треба да добијам а ми касни :(

4. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    тоа што неам пари -.-

5. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    пописот што треба да го правиме во недела вие не знааете колку имаме за броење :x :x :x

6. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Дали ќе ме примат во корчагиннн... и ако ме примат помислата колку ќе треба да учаммм .....

7. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Се што е поврзано со факултетот :^)

8. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    823
    Mе мачи тоа што сум тежок идиот и ПАК си ги дадов сите заштедени пари,плус парите од маж ми со кои требаше да си купам нешто :( ( повторно со иста финта за грижа на совест). Е сега кога ќе дојде време за плаќање на еден куп трошоци поим немам од кај ќе најдам. :fubar: .

9. supersonic

supersonic Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    50
    Се плашам како ќе ми помине летово.. у ептен лицемерно друштво сум со 10 женски, пробав да се прилагодам али ептен е тешко. Школски сме + заедно излагаме, меѓутоа во внатрешноста НИЕДНА уствари не се понаша како другарка, ни приближно!!!!!! Се оговараат меѓусебе, зајадливи се и не знам... Не можам да бидам опкружена со луѓе што ја цицаат среќата од мене! И баш заради тоа се плашам дека повеќе ќе бидам дома отколку надвор зашто повеќе би сакала да бидам сама отколку со кучките..
    Знам дека на поголем дел од тие што ќе го прочитаат ова, изгледа како да не знам да си го живеам животот ама проблемот ми е друштвото - како основа за среќен живот т.е.
    дали е подобро да сум со нив, да осеќам дека ме оговараат дека ми работат позади грб и да излагам секаде каде што се тие, или да си останам верна на своето и да избегнувам ептен директен и близок контакт со нив (а тоа до некаде ме носи до изолација) ??? :/

10. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Најголем проблем шо ме мачи е ВО КОЕ КАФУЛЕ ДА ГО ЧЕКАМ РОДЕНДЕНОТ !?!?!? :|

11. dankee

dankee Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    772
    Во последно време се чуствувам многу празно си самата празнина ме мачи не зуствувам ништо конкретно никакви емоции на срека ,тага .

12. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    сакам подобра, работа :(

13. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    ајде некој што бил во слична ситуација да ми помогне :doh: :
    значи вака-се работи за мајка ми.татко ми е починат пред 3 год.јас дипломирав во ск,и сега работам тука а таа е во друг град.сестра ми живееше со неа зашто студира во градот од кај што сме,инаку и двете не сме мажени.проблемот е што сестра ми замина на работа во странство и мајка ми остана сама.првпат останува сама ,буквално сама,откако си замина татко ми.со него беа навикнати нонстоп да се шетаат,по викенди,на кафенца итн...башка знаете како одат тие работи-сите те забораваат во тешкото.откако сестра ми отиде,земав 3,4 дена слободни и отидов да псоедам со неа,пред 4 дена си дојдов и мн ми е тешко што е сама ;( секој ден си плачам,иако таа е јака и знам дека не и е лесно ја познавам по гласот иако се труди да сокрие зашто знае дека ќе се нервирам ;( би сакала да оставам и работа и све и да седам со нејзе.друга работа е што со дечко ми планираме веридба наесен и ништо и немам спонато,ме мачат прашањата за во иднина-како би живеела сама кога и сестра ми ќе се омажи,а таа сака да оди во странство да не се враќа во мкд,а јас останувам скопје ;( знам дека е нормално и дека и такви работи се дешаваат,но едноставно премногу ми е тешко за неа.....

14. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    сакам да ме нема ............. ;( ;( ;( ;(

15. Mila04

Mila04 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    68
    Здраво дечки! Значи мојот проблем е овој: Решивме ова лето да одиме на одмор во Грција, уплативме аранжман преку агенција. Но, вчера слушнав дека им правеле грците проблеми на граница на овие нашиве-да појаснам, на оние кои не ги чувале листовите од лани што ги даваа на граница (нели не ставаат нивни печати на нашите пасоши па даваа на секој по еден лист каде што ке ги ставаат печатите, се надевам познато ви е тоа). Е сега мене ме мачи тоа што мојот лист од лани нигде ми го нема! Дали стварно прават проблеми за тоа или???

16. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Здравствен проблем на блиска личност, испит кој го полагам по 2 пат, несогласувања со момчето...аман нека помине се :(

17. cuciTo

cuciTo Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    13
    ко 1 дали ќе имам доволно поени за упис
    и еден куп други работи кој треба да ги средиме со дечко ми: да најде работа во ск, да најдеме ефтино станче, да собереме некоја пара за таму да не плачеме на крајот од месеците а тоа некако тешко ни оди
    ..дали после ке најдам работа или џабе ќе ми биде факултетот, после 4 години мора да се мисли за куќа,стан оти ништо не ни останува од родителите само 1 соба и ................
    стварно ќе експлодирам :@

18. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    ми требаат пари мн париииииииииииииии :swear: :swear: :swear:

19. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    Па ме мачи тоа сто имам многу проблеми а мене мува не ме лази,си свиркам па ме мачи тоа сто нисто не ме мачи, толку ми е хаотичен периодов а ја чинес милиони имам екстра ситуирана со диплома и работа и дечко и коктелии...забегав :?:

20. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Моево е страшно и срамно....
    Должна сум 2 500 ден , и тоа на дечко ми!
    И не знам од кај да ги накопам, тогаш ми требаа итно ,ми дадоа пари да платам за студентски , јас си појдов во шопинг...Сега ќе си ја траскам главата...Работа никаде...