Каков проблем ве мачи во последно време?

Дискусија во 'Слободно време' започната од lavica23, 17 февруари 2010.

1. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.672
    ми требаат толку многу париии мноооогууууууу, а работа неможам нигде да најдам :(

2. Gargamel

Gargamel Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    129
    ми требаат пари, и никако да подослабам..а толку многу се мачам... :sweat: :sweat: :sweat:

3. milca

milca Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    ме мачи љубовта ме мачи тоа што сеуште барам работа ме мачи што колку и да сум искрена некои луге не ми веруваат и многу други работи

4. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    646
    Допаѓања:
    610
    Искрено периодов ме мачат тие пусти пари!

5. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Па јас бев и ни дадоа нови листови :) Јас колку што знам не прават проблем, дури на тие пријателите што беа со нас не им ни побараа листови :^)

6. swetty

swetty Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    25
    во последно време многу ме мачии љубовтаа.... ахх.... :( :(

7. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Во последно време, секој ден ме мачи проблемот КАКО да ја носам косата на ова топло време, а да не ми биде врзана во репче. :rofl:
    Ќе се скувам ако ја пеглам.

8. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.981
    Ме мачат луѓево околу мене. Голем проблем се, добро не секогаш, ама кога треба нешто да се прави или некаде да се оди, чувај ме Боже. :x

После, ме мачат кукавиците и ЧИКЕНИТЕ со кои сум окружена, значи сите се кауардс во душа. Од машкиов род зборувам, многу ме мачат тие. :fubar:

9. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    Ме мачи љубовен проблем,а исто и некои напорни луѓе околу мене :worried:

10. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Животот и се живо во животот :D има и пар неживи ствари, не во смисла мртви, ама без душа без.. ово-оно.... ама кога и јас го мачам и они мене, сосем нормално ми се чини да си се мачиме.. се надевам само дека нема да имаме мачиња на крај, пошто ова едно ѕверче низ куќи што шета ми е доволно за гњавење :D
    И тоа е во глобала

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.795
    Допаѓања:
    163.069
    Toa шо само ми изникнуваат идеи што сакам да си купам!Сега е еден фустан,а купив триста други тракатанци.Не за друго,нема да го облечам,сеа филм само си праам. |(Ќе доживее само промоција и ќе заврши на некоја хуманитрарна акција.Навистина,навистина немам потреба,особено откако испотрошив на други тракатанци...како да се разубедам не ми е јасно. |( Ама не,се замислив у него,сега сум расположена,а тогаш кога ќе дојде редот,ќе си речам пф,па и не мора,лани еден купив и необлечен остана,а и не е само еден,уште други 4 кои сега не ми се допаѓаат.

Привиден проблем колку да ја замарам глаава...имам поголем...си патам од глаата од што им берам греот на сите.Глупа4а!

12. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.010
    Ме мачи сестра ми што отиде во Берово и ги собра сите алишта, лакови за нокти па дури и ацетонот. Ми остави едни мувла грди кафен и зелен лак |(

Ме мачи жешково, ми е страв да излезам од дома да не паднам некаде по пат.

Аргх :@

13. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Ме мачи тоа што веќе од дното на душата ми извира мислиш Вруток аверзија кон моето работно место, од друга страна не знам да функционирам без приходи и ме мачи што сакам и обнова на гардероба и книги да си купам, а сето тоа од плата откако ќе намирам фиксни трошкови храна, телефон, превоз и останати плус некој непредвидено неопходен, џабе ми познавање на виша математика, интеграли и лимеси овде не помагаат.

Ме мачи константен умор или замор од кој последно време паѓам во кома со спиење наспроти општа инсомнија од топлото време која се шири ко беснило меѓу народов, ме мачат и сонови долгометражни но не фини како од Дизниева продукција, туку некои налик на Дилан Дог стриповите морничави до срж.

Ме мачи што не можам да одам на плажа и дневно кафе во термини кога навистина посакувам, окапав на работа ќе станам дел од проклетиот инвентар, капитализам е мадафака цицач - животиња, ѕвер, :devil: !!!

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Ме мачи проблемот дали ќе ме примат на факултет....дали ќе успеам да се запишам на факултетот кој од секогаш го сакав

15. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    парииииииииииииииииииии тоа ме мачи колку и да имам пак на крајот ќе ги потрошам ан непредвидени работи и пак без пари останвам неможам да го имам тоа јас што го сакам
    ме мачи тоа што со таткоми сум во лоши односи не ни зборувам незнам до кога ќе трае таа ситуација несакам ни да му зборнам јас уффффф мн.работи

16. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    хм,проблем..па?
    Моите сакаат утре пак да ме влечкаат на море,а не ми се иде бе,не..!
    Ахх не сте фер,бе!Доста ми беше,несакам више+40 :devil: !
    Несакам пак да сум џоа рак!

17. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Повеќе работи ме мачат. :^) Ме мачи тоа што летово ми е предеосадно и монотоно. Ме мачи како ќе ми биде од септември во средно. Ме мачи тоа дали ќе ме пушти мајка ми во Охрид. Топлово време. И уште милион работи кои ме мрзи да ги кажам.. :worried:

18. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.643
    Допаѓања:
    2.474
    ме мачи прашањето зошто се толку неодговорни луѓето? зошто се толку невнимателни? дали виновниците ке сносат последици или се ке се заташка како и секогаш.

На plavusaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  19. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Ме мачи стомакот и болната овулација, ако и утре не ми помине патот под нозе и на гинеколог :sweat: .

Се мислам и дали имам се што ми е потребно за на одмор, знам дека немам, знам дека ми фали нешто како ете на пример купаќи, само кој ќе ми купи Петко или мајка ми? Мислам дека никој, ама ај ќе се обидам да им изнудам еден пар :) .

20. plavusaaa

plavusaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    46
    ахххххххх што ме мачиии???/ Ме мачи тоа што незнам на што да се решам дали да почнам со работа и да се запишам на факултет ама ако сакам и двете морам факултето вонредно нели?? Редовно ако се запишам неможам да одам на работа оффффф леле веке ке полудам... некои ми викаат најди си некоја убава работа некои ми викаат на денешно време подобро ти е да си се запишеш и на факултет и во главава триста мисли несредени!!! А јас сакам на факултет ама во меѓувреме сакам и да работам и сега?! |( |(