Каков проблем ве мачи во последно време?

Discussion in 'Слободно време' started by lavica23, Feb 17, 2010.

1. thelittle17

thelittle17 Популарен член

ми требаат толку многу париии мноооогууууууу, а работа неможам нигде да најдам :(

2. Gargamel

Gargamel Истакнат член

ми требаат пари, и никако да подослабам..а толку многу се мачам... :sweat: :sweat: :sweat:

3. milca

milca Истакнат член

ме мачи љубовта ме мачи тоа што сеуште барам работа ме мачи што колку и да сум искрена некои луге не ми веруваат и многу други работи

4. Gioia

Gioia Популарен член

Искрено периодов ме мачат тие пусти пари!

5. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Па јас бев и ни дадоа нови листови :) Јас колку што знам не прават проблем, дури на тие пријателите што беа со нас не им ни побараа листови :^)

6. swetty

swetty Истакнат член

во последно време многу ме мачии љубовтаа.... ахх.... :( :(

7. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Во последно време, секој ден ме мачи проблемот КАКО да ја носам косата на ова топло време, а да не ми биде врзана во репче. :rofl:
    Ќе се скувам ако ја пеглам.

8. Doozy

Doozy Форумски идол

Ме мачат луѓево околу мене. Голем проблем се, добро не секогаш, ама кога треба нешто да се прави или некаде да се оди, чувај ме Боже. :x

После, ме мачат кукавиците и ЧИКЕНИТЕ со кои сум окружена, значи сите се кауардс во душа. Од машкиов род зборувам, многу ме мачат тие. :fubar:

9. lola-86

lola-86 Истакнат член

Ме мачи љубовен проблем,а исто и некои напорни луѓе околу мене :worried:

10. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Животот и се живо во животот :D има и пар неживи ствари, не во смисла мртви, ама без душа без.. ово-оно.... ама кога и јас го мачам и они мене, сосем нормално ми се чини да си се мачиме.. се надевам само дека нема да имаме мачиња на крај, пошто ова едно ѕверче низ куќи што шета ми е доволно за гњавење :D
    И тоа е во глобала

LivingGlam likes this.
  11. Lilit

Lilit Форумски идол

Toa шо само ми изникнуваат идеи што сакам да си купам!Сега е еден фустан,а купив триста други тракатанци.Не за друго,нема да го облечам,сеа филм само си праам. |(Ќе доживее само промоција и ќе заврши на некоја хуманитрарна акција.Навистина,навистина немам потреба,особено откако испотрошив на други тракатанци...како да се разубедам не ми е јасно. |( Ама не,се замислив у него,сега сум расположена,а тогаш кога ќе дојде редот,ќе си речам пф,па и не мора,лани еден купив и необлечен остана,а и не е само еден,уште други 4 кои сега не ми се допаѓаат.

Привиден проблем колку да ја замарам глаава...имам поголем...си патам од глаата од што им берам греот на сите.Глупа4а!

12. Offspring

Offspring Форумски идол

Ме мачи сестра ми што отиде во Берово и ги собра сите алишта, лакови за нокти па дури и ацетонот. Ми остави едни мувла грди кафен и зелен лак |(

Ме мачи жешково, ми е страв да излезам од дома да не паднам некаде по пат.

Аргх :@

13. Theodora

Theodora Популарен член

Ме мачи тоа што веќе од дното на душата ми извира мислиш Вруток аверзија кон моето работно место, од друга страна не знам да функционирам без приходи и ме мачи што сакам и обнова на гардероба и книги да си купам, а сето тоа од плата откако ќе намирам фиксни трошкови храна, телефон, превоз и останати плус некој непредвидено неопходен, џабе ми познавање на виша математика, интеграли и лимеси овде не помагаат.

Ме мачи константен умор или замор од кој последно време паѓам во кома со спиење наспроти општа инсомнија од топлото време која се шири ко беснило меѓу народов, ме мачат и сонови долгометражни но не фини како од Дизниева продукција, туку некои налик на Дилан Дог стриповите морничави до срж.

Ме мачи што не можам да одам на плажа и дневно кафе во термини кога навистина посакувам, окапав на работа ќе станам дел од проклетиот инвентар, капитализам е мадафака цицач - животиња, ѕвер, :devil: !!!

zhap4e likes this.
  14. Ulata

Ulata Истакнат член

Ме мачи проблемот дали ќе ме примат на факултет....дали ќе успеам да се запишам на факултетот кој од секогаш го сакав

15. mime87

mime87 Популарен член

парииииииииииииииииииии тоа ме мачи колку и да имам пак на крајот ќе ги потрошам ан непредвидени работи и пак без пари останвам неможам да го имам тоа јас што го сакам
    ме мачи тоа што со таткоми сум во лоши односи не ни зборувам незнам до кога ќе трае таа ситуација несакам ни да му зборнам јас уффффф мн.работи

16. Smilly

Smilly Популарен член

хм,проблем..па?
    Моите сакаат утре пак да ме влечкаат на море,а не ми се иде бе,не..!
    Ахх не сте фер,бе!Доста ми беше,несакам више+40 :devil: !
    Несакам пак да сум џоа рак!

17. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Повеќе работи ме мачат. :^) Ме мачи тоа што летово ми е предеосадно и монотоно. Ме мачи како ќе ми биде од септември во средно. Ме мачи тоа дали ќе ме пушти мајка ми во Охрид. Топлово време. И уште милион работи кои ме мрзи да ги кажам.. :worried:

18. velesanka

velesanka Популарен член

ме мачи прашањето зошто се толку неодговорни луѓето? зошто се толку невнимателни? дали виновниците ке сносат последици или се ке се заташка како и секогаш.

plavusaaa likes this.
  19. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Ме мачи стомакот и болната овулација, ако и утре не ми помине патот под нозе и на гинеколог :sweat: .

Се мислам и дали имам се што ми е потребно за на одмор, знам дека немам, знам дека ми фали нешто како ете на пример купаќи, само кој ќе ми купи Петко или мајка ми? Мислам дека никој, ама ај ќе се обидам да им изнудам еден пар :) .

20. plavusaaa

plavusaaa Истакнат член

ахххххххх што ме мачиии???/ Ме мачи тоа што незнам на што да се решам дали да почнам со работа и да се запишам на факултет ама ако сакам и двете морам факултето вонредно нели?? Редовно ако се запишам неможам да одам на работа оффффф леле веке ке полудам... некои ми викаат најди си некоја убава работа некои ми викаат на денешно време подобро ти е да си се запишеш и на факултет и во главава триста мисли несредени!!! А јас сакам на факултет ама во меѓувреме сакам и да работам и сега?! |( |(