Каков проблем ве мачи во последно време?

Дискусија во 'Слободно време' започната од lavica23, 17 февруари 2010.

1. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.595
    Допаѓања:
    23.780
    Ме мачи дали и кога татко ми ќе ми го врати долгот за да можам да одам на одмор. Ме мачи состојбата до дечко ми=бившиот и мојата неодлучност во врска со него. И ме мачи тоа што мајка ми не сака/може да најде работа веќе подолго време..

2. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.233
    Допаѓања:
    27.845
    недостаток на :cash: :cash: :cash:
    Колку и да не си материјалист, ова немањево за најосновни работи ти ја убива секоја желба да останеш нематерјалист.

На lovely91 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Жешкото време, високите температури, немањето клима-уред. :rofl: :P Just that... I think...

4. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Досадата ме утепа луѓе! Цел ден седи дома како заморче некое под клима и вечерта излези прошетај малце.Секој ден исто.Не ми се чека веќе.Ми се иде на одмооор !!!

5. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    Ме мачи тоа што немаме пари, долговите што ги имаат родителите...ме мачи тоа како ке се запишам на факултет, односно со кои пари ке го плаќам...ме мачи дали ке имам пари да патувам за на факултет... ;( ;( :@ :@

6. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    767
    Моите и "многу леташ во облаци" ставот. :@

На Grunge му/ѝ се допаѓа ова.
  7. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Ме мачи проблемот

Освен 2-3 дена Охрид(како и секогаш) , друго нема шанси :worried: . Барем да беа 6-7 како некогаш :(

После околу горенаведениот проблем (со слика), ме мачи и што околу факултетот. Имам уште 2 години да размислам, ама таму кај што сакам треба многу :cash: Плус треба 9 години студии. Се мислам дали вреди толку учење, време, труд за саканата професија???

И на крај ме мачи секој момент здравствената состојба на татко ми. Морници ми лазат кога ќе се присетам за тоа.

8. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Мене ме мачи грлото веќе подолго време, и аман ми еееееее.. Проблем имам со искреноста, во последно време сфатив дека луќето околу мене се толку различни од тоа што ги мислев , и проблем ми претставува неискреноста нивна тоа е тоа

9. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Биоритамот ме мачи ,ете тоа .
    Цел ден спијам ,навечер сон не ме фаќа ,повампирена сум до миле воље!
    Ретко гледам сонце ,освен наутро пред да заспијам.
    Еве денес станав порано ,кај 10 ,ама затоа сега сум отепана за спиење ,за ништо не ме бидува !
    Не знам што да сторам околу ова ,имам пробано да не спијам една вечер за другата да легнам порано ,ама ни тоа не даде плод.

10. Marcey

Marcey Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    944
    Во последно време ме мачи досадата. Незнам што да правам се досадувам по цели денови дома :worried: , само навечер ако излезам.

11. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Ме мачи испитот што треба да го спремам од први |(

12. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.076
    На шо да ги трошам парите |(

13. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Па ме мачат повеќе проблеми/дилеми/прашања ! :nod:
    1. Дали да си купам Уште еден плац на месечината? :^)
    2. Дали да одам на одмор на Хаваите или на Бахамските острови ( и на двата сум била повеќе од 10 пати!)
    3. Дали да му се смирам на Вилијам Леви или да продолжам да се швалерисувам со Бред Пит?

Аххх... кога би можел некој да ми помогне да си ги решам дилемиве би било убаво! :x

:rofl: :rofl: :rofl:

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  14. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.595
    Допаѓања:
    23.780
    Забите :worried:

15. cinderella5

cinderella5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    895
    Допаѓања:
    3.018
    страшна главоболка

16. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    765
    Ме мачи меланхонлично расположение, е тоа ... :^)

17. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Па не е и некој проблем многу сакам бившиот да го видам да се врати од таму кај што е :worried: не знам како ќе реагира ништо не знам онака сум вознемирена многу :worried:

18. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    охлеле од кај да почнавм, епа вака, се дупнав учење и пак некој отепани тиквари се испрепишаа на матурата,а јас малер, се сама си решавав и ко шо ме дал господ си подзгешив и сега резувтатите ми се лом. среќа 4 години редовно учев и сум со сите 5ки, можи ќе се сожалат негде даме примат на факултет. На одмор сум, а прекрасен остров, мое е само дауживам , а пал сонвам само бремени жени и со мислсите сум во Македонија. Дечко ми е Охрид со другарите веќе 8 дена и ни еднаш не се потруди да ми пиши на фб или барем една смс. Имало и многу девојчиња во куќата кај нив :( и тоа од курвичките. Некое време пред да замини ми рече дека не ме сакал како порано. навистина очекувувам да ме изневери и тоа ме копка многу. бидејќи колку и да сакам да го напрај тоа, за да бидиме квит, бидејќи лнаи не по своја волја го изневерив, знам дека мнема да ми е убо и не знам колку ќе морам да го поднесам тао, покрај толку многу проблеми. навистина не знам како да се решам од проблемиве.

19. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    513
    babyblond па ти зошто не му напишеш порака? немора се да чекаш тој да ти напише. искрено ако останете така подолго време без комуникација има ептен големи шанси да го направи тоа од што се плашиш. машко си е машко а плус и во куќа со толку девојки и тое од оние
    курвичките

20. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Ајде,остајте тоа шо ме мачи,кој сака да му дадам маче коа ќе се омачам?

Ме мачат двата испита. Fuck.
    Ме мачи мрзава моја. Не е пропорционална со испитиве. Додуша,не е во никаков однос со нив,а не па за пропорционалност да зборуваме.. |(

Но.. Најмногу ме мачи тоа што не знам дали сепак ќе издржам без него. И дали ќе се возржам од тоа повторно и повторно да попуштам.