Се секирам за факултетот. Сепак ми е се ново, не знам како ќе биде, немам никој познат.. а и од друга страна едвај чекам да видам како е, да почнат со предавања.. јеееееееееееееј. Во секој случај, првово преовлдува
Незнам никој од мојот нов клас сега во средно, а јас како што сум многу срамежлива...Стварно незнам како ќе биде, како ќе се снајдам, дали ќе се здружам со некој и исто така тоа што ќе треба да одам со два автобуси до школото
Aх ,црни мисли ме мачат..баш кога треба да верувам во себе и да мислам на најдоброто- јас обратно..какви лоши филмови си вртам во глава.. ах фанкигрл што ти е бе..
Фанки зашто црни мисли, ќе го разбудиш духот на каратистката во тебе и ќе ги оттргнеш. Ако не можеш да ги оттргнеш излези малку од себе и погледни ги од дистанца и анализирај ги зашто се таму, може има решение кое сега не го гледаш. Знаеш, можеш, умееш, нека ти биде стално во потсвест и така и делувај . Ти можеш а имаш и сила за тоа .
Ме мачи љубовен проблем т.е не знам како да се конторолирам кога ќе помислам на таа ку***та и на него сакам да им вратам и на двата
Темата „Тим А vs. Тим Б. Никако да завршиме. А јас сега си наполнав цели 2 страни од мислењата само со бројки.
Не дека некој ке ми го реши проблемот ама чим има ваква тема да си кажам... Ама последно нешто што ми се мота низ глава е БЕГАЊЕ од овде ... Буквално ... Мои родители се во странство ја овде заглавена со факс ама ич не му мислам од јануари куфери в раце и со фамилијата да си дишам заедно !
Ме мача сите другари и другарки,оти ко врејча за истресување сум..кој е нервозен на мене,а и си зборуваат меѓу себе и јас на средина. ТАТКО МИ!!! Проблем кој никогаш нема да се реши. И да училиштево наредните 9 месеци!!
Ме мачат 2 испити.Сакам да почнам од октомври чист семестар. Се мачам себеси. Испитите се есејски и мора на компјутер да седам, ама јас се на фб и на фемина дремам.Мора да се заозбилам. Толку
ПА ме мачат повеќе проблеми,проблемот со мајками,која ми е лута од одредени причина,И проблемот со дечко ми и тоа како ке му кажам кој ми е партнер за на матура(малце си е љубоморен)
Спиењето-т.е не спиењето! возачкава Веќе месеци се мавтам со градска-господе дај ми трпение не можам! Ме фаќа мрза и тоа како!