Каков проблем ве мачи во последно време?

Дискусија во 'Слободно време' започната од lavica23, 17 февруари 2010.

1. bumbuleya

bumbuleya Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    259
    Допаѓања:
    105
    отценките на училиште :tmi: Незнам зошто толку се тупам со тоа, ама опседната сум со тоа како да ги поправам.. само не сакам да ги разичарам родителите иако мислам би ме сфатиле, ова ми е најтешкиот период ви животот.. ;(

2. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Ех да е само еден проблем, премногу се...Моментално, најмногу ме мачи еден проект што никако не сакам да го правам, а не можам ни да се извлечам од него...и секако, љубовта ме мачи |(

На girl-miri му/ѝ се допаѓа ова.
  3. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    исто и јас..да е еден проблем би било полесно но не е еден ги има повеке.... :@ :@ узасно

4. Fleur-De-Lis

Fleur-De-Lis Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    627
    Допаѓања:
    1.650
    Многу проблеми ми надвиснуваат над глава! Од кај да почнам.... прво сум без пари, кога поминувам пред бутици, зјај пазар, не можам за празник едно парче облека да си купам..! Во депресија сум некоја навлезена, осамена, ми се чини волцине на северен пол не ми се рамни! Имам еден куп обврски, а немам ни време ни дух да ги завршам! Едноставно се чувствувам како робот, стани, јади,на работа,јади, легни! До кога така, незнам....

5. Melany.Macedonia

Melany.Macedonia Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    67
    како ќе ја поправам 3 математика, а појма неам.. нејќам во сите 5 таа 3 да ми стои.. недај господ да ми ја намали сеа на крај година :@ ...
    и денес заб ме боли а имам фобија од заболекар сосила ме тераат.. а шубави ми се забите шо му требаше ова сеа!

6. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Неможам убаво да си го организирам денот.И на крај кога ќе видам се во 5 до 12 правам. :tmi:

7. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    762
    Немам време! Сакам денот да трае 30 саата не 24 така ке имам повеше време . Вака немам време ни китката дома да си ја навадам плус тоа една е :?:
    Ах тоа време , мразам го веќе
    Те тоа ме мече у последно ВРЕМЕ и па време ааааааааааааааааааааа :@

8. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    Финансиски. :x Никогаш не сум била волку без пари, искрено дури немам ни за јадење ко што треба.
    Се надевам во скоро ќе биде подобро. Иако да признаам не е лошо понекогаш вака да се случи да се свестиме малце, тешко е кога ќе немаш ни за основни работи. Премногу тешко. Памет за друг пат.

9. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.436
    Допаѓања:
    4.994
    Опет секс, опет..
    Да имав секс сите проблеми ќе ми беа поедноставни. :)

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Што не ме мачи.
    Прво ми се сите секиранции во врска со факултетот, потоа се друго. Сеуште не можам да расчистам сама со себе како прво, еден ужасен период на конфузија имам.

11. ribce27

ribce27 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    54
    me maci: ispitite na fax,rabota i pari za avtomobil :)

12. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Поврзано со оценките ( тестот историја последно) :worried:

13. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.734
    Допаѓања:
    6.723
    Што знам.

Еден комплекс од проблеми. Школо. Се мислам како да поминам многу добра годинава, зашто во последниве денови искрено немам веќе сили да учам, а и џабе ништо не се постигнува сега, во 5 за 12. Имав аспирации за нешто повисоко, за неколку оцени ќе бев одлична а сега се борам за многу добра. Ама ај, ќе ја прогурам годинава некако па од следната повеќе учење па можеби ќе завршам и одлична.

После, ТОЈ. Се мислам дали повеќе чувствувам нешто кон него, или и тој ми бил нешто пролазно? Ми доаѓа на памет и се осеќам некако ладно, не како пред недела-две. Сакав да му пишам, ама се некако се премислувам. Па, можеби и не е добар за мене. А и не е наша вера. Не е дека имам нешто против, ама сепак, не е тоа тоа.

Пари. Облека. Почнав да собирам пари пред недела-две, мада некако слабо ми оди. Не сакам да им барам на моите, дури малку и безобразно ќе биде, зашто сега купив некои ситници.. Па ќе гледам да протуркам сама, да соберам нешто за да ги задоволам моите 'каприци' ,да си купам козметика и гардероба, која осеќам дека и те како ми е потребна. А можеби и ќе ги сочувам за во септември, за отварањето на новиот трговски или за екскурзијата во Будимпешта.. Ху ноус.

Ме мачат и моите, секојдневните проблеми, караници, виканици.. Ама ајде, си викам ќе пројде. Ќе наполнам 18 години и ќе почнам да размислувам со чиста глава.
    Ќе излезам еден ден надвор и нема да се вратам цела ноќ. Ќе ја преспијам кај другарка. Па ќе се вратам одморена од проблеми.
    Ух, дај боже сите проблеми да исчезнат. Ама, подобро размислувајќи животот така немаше да биде интересен...

14. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.862
    Допаѓања:
    10.833
    љубовта

15. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    ЉУБОВТА

16. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.566
    Допаѓања:
    3.272
    Па, во последно време ме мачеа колоквиумиве ... Сега ме мачат професориве и асистентиве оти недела дена не даваат резултати да си види човек, ко во Тунгузија еба*о да живееме, а се е на читач!!!

После, ме мачи и овој глупиов предмет што не сакам да го видам, а камоли да го учам, и затоа ми е страв дека нема да го поминам :sweat: :tmi: :worried:

Ме мачи и здравјево, заникаде сум со него, секој ден нешто ме боли мене!

Ме мачат и луѓево што се околу мене, буквално сакам сама на некој остров да си живеам, и со тони благо и пица нели, али сепак без живо суштество до мене!

17. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Тоа нешто што најмногу ме мачеше, денеска исчезна, така да сега сум ок 8)

18. belluci

belluci Активен член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    12
    Ме мачи тоа што немам време за нишо презафатена со обврскипо цели денови пред комп работно кога ќе си појдам дома нема време за нишо ке одморам пак нешо работа и кревет секој ден исто .... истоштена ... без апсолутно никаков одмор една година .... Уморна сум од се....

19. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.371
    Допаѓања:
    142.574
    Ме мачи здравјето на моите... двајцата се со покачен притисок, а не можам никако да им помогнам. Им прегледаа се, се им е ок, а имаат висок притисок. Стари се веќе, знам, ќе им попушта здравјето, ама не сум подготвена на таа фаза во животот. Ни мојот, ни нивниот. Уште ми се голема поддршка, знам дека улогите ќе ни се сменат, ама тешко е да се прифати реалноста.

И моето здравје ме мачи. Грчевите на нозе - резултат на недостатоци, и болките во желудник како резултат на преживување на гевреци зошто за повеќе се нема време. И овие гадниве Јасмин што ги пијам, ми предизвикуваат главоболки, и ми ја намалуваат желбата за секс.

Ме мачи и факултетот. Тој ми предизвикува главоболки од друг тип, тоа под ментално здравје спаѓа :D

Значи, главно здравјето ме мачи...

20. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.007
    Здравјето...
    Кога здравјето ме мачи, сите други проблеми ми се неважни.
    Нека си цупкаат во место, ќе ги решам кога ќе соберам сили и ќе оздравам.