Досадата,осаменоста,сакам да шетам и тоа цело време,да уживам! А и оценките ме мачат,којзнае како ке поминам оваа година!
Не е овај некој проблем али... Хм... па од понеделник започнувам прва година средно па ме мачи тоа како ќе се одвиваат рабоите, од мојот клас апсолутно никој не познавам, се плашам дали ќе си најдам другарки, се плашам да не ми биде тешко во гимназија. Леле кошмари ќе имам жими се
Незнам дали е проблем ама веќе цела недела размислувам за тоа како ке се облечам за во понеделник, какви ке бидат и дали ке бидат изменети децата, какви нови наставнички ке ни дојдат пошто имаме големи промени , ух , се гушам од самата помисла на сето ова
Ме мачи тоа што сум станала голема мрза значи немам воља за ништо немам енергија за работа детската соба мие растурена цел месец никако немам сила да ја суредам !
Тоа што еден пријател не ме контактира веќе. Тој малку е таков, може да те заборави на некое време, но на крајот секогаш му текнува, а сега не знам во што е проблемот, да не имам случајно јас нешто не сакајќи кажано ... Малку, ептен малку сум поправена. И ме мачи што ама баш ич не ми е гајле. И Иван, фала богу, каде без него?
Во последно време ме мачи тоа што сум станала најголемата спанка, колку повеке спијам - толку повеке ми се спие, и си лежам цел ден во кревет не завршувајки ги своите обврски. Си велам до кога вака, но ајде сега кога ке почнам уште малку со предавања на факс подруго ке биде се надевам
Ме мачи тоа што сум мрза, што не ми се учи, оцените ми се катастрофа, поправена сум, ми треба нова соба, ми треба нова облека ( секогаш ме мачи ова да се разбереме ) , ми треба нов телефон, ме мачи тоа што сум осамена !! ЕДНОСТАВО СЕ МЕ МАЧИ ! Па веќе ми се здосади од животов се исто па исто ми треба промена гооооооооооолема промена
ме мачи тоа што никако не можам да си најдам друштво какво што сакам~ многу е фрустрирачка потрагава по другарчиња и слабо ми иде сеа за сеа... ама ај може догодина на факултет нешо ке биде..
хемија, братеееее.... знам дека е смешно во споредба со други проблеми на луѓе околу светот, али мене ова ми е дефинитивно една ГОЛЕМА МУКА моментално