Главоболка еве веке 3ти ден се отрув со апчиња ама не поминува ..... до времево ке да е ,час топло час ладно,час врнее уффф
Ме мачат кираџиите во мојата глава.. Проблемот со себеси никако да дојде до решение.. Секогаш се врзувам за идиотски дегени што ни себе не се сакаат а, не друг да ценат и сакаат.. На момент се осетив како најемотивната будала на светов.. И на ова ќе дојде крајот.. којте*а! :finger:
Финансиски проблеми. Се подрасфрлав и сега ми требаат. Ич не ме бива за штедење бе. Имам проблем со потење. Имам проблем со луѓето. Ме мачат луѓе што сакаат да ми наредуваат. Уствари и не ме мачат толку, не се нервирам-лагано си ги пиздам. Ама не сум јас крива де, ПМС.
Препоптоварена сум со се, не можам повеќе да издржам изморена сум од сее. Љубовни проблеми во последно време најмногу ме мачат, па и дома моите ме нервираат за се нешто барат долго објаснување. Навистина не можам веќе. Ама никој нема разбирање како ми е.
Проблеми со математиката. Наставничката ни е катастрофа. По цели часови си седи на своето столче не ни објаснува само ни става единици со молив а потоа ги брише. За тестовите па да не збориме, ќе ни каже само дека ќе праиме тест и ништо не ни објаснува после сите добиваме слаби оценки. :?