Парите.Никогаш не се доволни.Друг проблем ми е љубовта, оти се затрескав во личност за која сум добила погрешна перцепција и за која,едноставно не вреди да се бориш ...
Ме мачат многу работи, но најмногу мојата честа главоболка која ако не секој ден, преку еден ден ја имам.
Стандард...Ме мачат парите,немањето на слободно време,неможноста да си дозволам некое мало задоволство што би ме исполнало,времето ме мачи дефинитивно премногу,ме мачи иднината т.е што ке биде како ке биде кога ке биде...Се ме мачи...
Факултетот.. воопшто немам волја да одам, за учење не ми е мака.. ете колоквиумите ги положив одлично ама немам волја за ништо и се ми претавува проблем... а проблемот е што ме мачи љубовта... долго време.. Немам желба за ништо, да можам би останала вечно во кревет и да плачам
Дали одеднаш си го покажаа лицето негативно или пак јас живеев во некој свет на илузии .Незнам да опростам а и што корист ако се опростува секогаш :geek: .Несакам да си го губам времето мислејки на тоа што е поминато но ете почнува да ме измачува бидејки повеќето живеат за минатото и од минатото а не за да го искористат моментот и створат друг . Јас се водам по ова правило ; Ме заборави? Не Па што ти е таа? Иднина А јас?.. Минато... А сегашноста? Во сегашноста ми е сеедно.. Иднината ми е важна...
Се ме мачи во последно време и пари и љубов..ама најголемата мака ми е со циклусов ми касни ептен многу од 5ти октомври...90 посто сум сигурна дека несум бремена а ги имам болките ко за менструција ама ништо и сеа мислам тест да напрам па да видиме шо че биди...
Последните денови сум некако многу расеана,досадно ми е,сите ме нервираат.Не поднесувам никој околу мене. :/