Ме мачи тоа што не гледам некоја машка жртва на видик Мислам,гледам,ама тој е прееееееееееемммноогу срамежлив! Сакам да сакам некого...Да љубам! Ете тоа ме мачи!
Во моменто проблем е мојот помал брат уф..........се ми зима .....договори се да се возам со велосипедот ...тој ми го зема пред носот...уф.......... . злобен брат...
Ме мачи маж ми...неговата иднина. Глупаво звучи, знам ама така е. Цел негов живот е жртва за некого. Како поранешен печалбар кој се врати дома после 5 години, нафикарен со пари до забите сите го гледаат и третираат како крава -музара. Е тоа ме вади од контакт. До кога тој како некој светец... Сега е време за него. Има уште една година од фах што МОРАААА да го заврши а до тогаш ке живееме од мојата плата - доста е солидна па ке успееме, се надевам.... Уште некој хир од некого и ке експлодирам, уште една моја жртва дали ке ја поднесам, дали тој притисок ке го издржам. Кај мене е проблем што старите се зависни од нас а не ние- децата зависни од старите. Знам, тоа е успех за секој родител. .........