Каков проблем ве мачи во последно време ? Хеллооуу а малку позитивна енергија за анннни?да ја подржиме? Во последно време ме мачи времето веќе неможам секој ден од глава се жалам
Каков проблем ве мачи во последно време ? Тоа е затоа што обрнувате посебно внимание, на промената на времето итн. Треба само да се опуштите и да не обрнувате внимание на тоа вие сте млада сеуште да бидете метеопат.
Каков проблем ве мачи во последно време ? а што виде уствари ти мила...... да не ми го мереше времето колку учам или виде дека уште јас останав дека не се закачам со тебе па сега ме рчкаш....ако ако убаво е тоа...поззз ти праќам бакнежи
Каков проблем ве мачи во последно време ? Не губи надеж предвреме, малку позитивност малку учење и малку среќичка и ќе биде. Крши нога
Каков проблем ве мачи во последно време ? шо ме маче у последно време...Маче ме овој мојот мозок...не се свакам самата себе,каде сум,каква сум,што правам а што треба да правам за да се променам...
Каков проблем ве мачи во последно време ? Буце е дечко ми така си се викаме А проблеми дома кој секогаш ги има,безвезални ама пак создавват галама и нервози .
Каков проблем ве мачи во последно време ? me mace toa sto vo posledno vreme sum nacisto razbrkana... premnogu nesta mi se motkaat vo glava i mi sozdavaat nervozi ....
Каков проблем ве мачи во последно време ? Треба да спремам дипломска, а не да ме мрзи.... преку глава ми е веќе од се' поврзано со факултетот
Каков проблем ве мачи во последно време ? Моите дома се расправаат за глупости значи веќе месец дена Аман веќе како што стареат толку по неподносливи ми се ...за сељачки работи ц ц ц
Каков проблем ве мачи во последно време ? Прекуглава ми е од прашањето А зошто немаш дечко ? Како да ми фали нешто или пак од друга планета сум паднала ,паааааа само јас сум синг. Е па немам дечко и што има врска тоа мене сега ми е супер како мора да оде се по правила и прописи знаци на факлутет, при крај треба да имаш дечко , па да се омажиш и тие работи .....
Каков проблем ве мачи во последно време ? Иста ситуација не му се замарај ич , гајле ти е шо зборуваат другите
Каков проблем ве мачи во последно време ? леле а моиве меѓусебно многу се скараа вчера дури... нејкам ни да кажам што ке се случеше да не се развикав јас и да не се стрчав...
Каков проблем ве мачи во последно време ? Тој...мислев пак ќе сме заедно,хах ама јако се зезнав. Само мечти ,желби ,посакувања ,а ништо реално од тоа. Како да му пристапам,како да знам дали се` уште ме гледа како повеќе од другарка?
Каков проблем ве мачи во последно време ? Во последните неколку дена ужасно многу се замарам за односот со мојот дечко! Не дека е некој серизен проблем но се едно исто ми го расипува расположението веќе многу денови наназад! и тој, мојот, никако да ме свати сериозно кога му велам дека ова ќе прерасне во серозен проблем...амаа ајде деее,оди па докажи му
Каков проблем ве мачи во последно време ? сдк дека ме мачи во последно за возачка да положам,а не знам некои зборови и никој не може да ми ги преведе од кинигана за усно па и сите како не сфакаат некои работи па намерно те прасуваат
Каков проблем ве мачи во последно време ? лелел стварно никаде немозе да се најде работа само бараат со искуство а некој стотуку почнал со зивотот и искуство ма какво искуство пусти таму чове да почне да работи он е се науци не е толу прос а и друго ме маци ако да си го вратам бивсиот????