1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каков проблем ве мачи во последно време?

Дискусија во 'Слободно време' започната од lavica23, 17 февруари 2010.

1. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    Каков проблем ве мачи во последно време ?

:( еден главен три ситни прават една целина што ме измачува и не ми дава мир....се надевам се ќее ок...

2. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    348

Сакам бргу да ми помине :( :( :(

3. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.233
    Допаѓања:
    27.843

здравјето, стравот внатрешен и неможноста да се искажам. Си го сакам животот од основно.. Кога немав никакви грижи... Кога се смеев од срце и имав животна потпора

4. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432

проблем без дефиција... незнам дали е љубовен дали е оној од опсесија .. на моменти мразам на моменти неможам да престанам да мислам .... се чуствувам глупо .. сакам да помине побрзо, да не потрошам уште 4 години бадијала но тоа е .. живот .. а се помалце и помалце го чуствувам него и неговата среќа :(

5. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    329

Ме мачи алергија! И здравјето што не можам да си го доведам до ред! :@

6. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894

една гребнатинка на паркетот што ја изгребав со мебелот,кога ке ја види свекор ми ке ме скрши :worried:

7. Monna99

Monna99 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    5
  8. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Де бе душо, толку е строг??? Па не си направила гребнатина намерно!

Мене ме мачи зголеменото опаѓање на косата |(

9. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Секогаш имам вакво време.. Кога неможеш да се свртиш на некоја страна.
    Арно ама, за другарки сум,и ќе бидам секогаш тука ;)

10. afife

afife Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    7
    мене ме мачи што во последниве неколку дена неможеме да се разбереме со сопругот,и по цели денови само ;( ;( ;( ;(

11. red

red Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2010
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    130
    во последно време ме мачи шо понатаму, јас сум студент факултетот ми оди прилично добро имам 2 годишна врска, прекрасни родители, супер другари-ки т.е во глобала одличен живот, ама како да не е то то, како животот да ми е премногу едноставен, нема авантура, нема динамика не знам, можеби ова е пролазно ама искрено не сум задоволна од мојот живот можеби звучи себично ама така е позз :|

12. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Единствено нешто што ме мачи деновиве/месециве е тоа дали е се во ред со моето бебувче :*

13. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.362
    Ме мачи иднината... Имам многу големи планој преубај и сакам пресилно да ми се исполнат...А знам дека најчесто ништо не е како шо планираме...И то ме мачи многу :( никој не ме сваќа САКАМ ДА БИДИ ЈАС КАКО ШО САКАМ !!! стварно сакам а планојте ми се големи , нејкам во Македонија да останам..Пошто детството ми беше претешко зато сакам барем другиот дел од животот да ми е во ред...

И сакам да сме сите здрави живи и секој од тие шо ги сакам да си ја најди среќата а посебно брат ми !!

На d.Darla му/ѝ се допаѓа ова.
  14. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    ме мачи само биофизиката и како ке ја научам и математиката и биологијата и хемијата и праксата по се ... и како јас све ова ке го положам ... еее друго ништо не ме мачи ... ме мачи малце и папагалов многу дрнда :talk: ... а ме мачи и тоа што собава е ужас и немам сила да си ја средам . е така ама сеа се олеснив па не се мачам многу 8)

15. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Ме мачи материјалот за учење...
    Ме мачи тоа што морам да одам на забар!! А покрај забарот и на гинеколог! Не знам од кај време за се....
    Ме мачи тоа што не можам да се наспијам.

16. sweetyears

sweetyears Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    45
    Ме мачат сеа овие тестови што следуваат :@ :swear:

17. LadyN

LadyN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    124
    Финансиски проблемииии, во последно време најчесто тоа ме мачи.Се нема пари за излевање,нема пари за ништо.Јас сум апсолвентка, одвај собравме пари за упис, брат ми ќе дипломира конечно, па ете и за таму пари на професори пијалаци, гозби, па и дипломска да се направи.
    Решив дека ќе го завршам факултетот во рекордно време и се надевам дека ќе ми се оствари желбата, ама кога сме таму па ме мачи и еден останат предмет од лани :@
    Размислувам за иднината, па што кога ќе завршам, па дали ќе си најдам работа во струката... триста големи планови имам во глава.
    ААА и уште ме мачи и љубовниот живот, проблемот кај него е што го немам. Сеуште си се измачувам со една стара љубов, која започнува па прекинува и се така... уште одамна се решив за крај.Незнам зошто сеуште и по милионити пат се навраќам на тоа.Па сега тој си фатил нова девојка, па сум љубоморна и се замарам и со тоа.Морам да продолжам понатамуууу ама никако мозокот мој да свати.Можеби зашто никој не ми се допаѓа...Критериумите ми се виииииисоки, никој не ми е добар :^) Со помин нека ми е хи хи хи :lol:

18. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    школовооооооооооо.... а дечко бе?? |( |(

19. TinaM25

TinaM25 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    41
    Љубовта ме мачи, како по обичај. Јас го сакам, му се воодушевувам од далеку а тој не ме ,,ферма ни 3%,,
    во живо (на FB сме супер пријателчиња) Уффф, ете само тоа ме мачи ;(

20. maleckaa

maleckaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    17
    даааааа ;( во моментов и општо периодов ме мачи дечко ми....цело време мислам како е...што прави....добар ли е ;( ова ни е прв пат во 6 години да сме волку време разделени ;( и многу ми фали ;( .............ме мачи и уште нешто...немав сила дома на моите да им кажам една болна вистина,и "морав" да измислам една "прекрасна" лага...они се толку срекни и воодушевени од тоа....што го знаат....а јас во себе...само јас си знам како ми е ;( ;( ;(