Каков проблем ве мачи во последно време?

Discussion in 'Слободно време' started by lavica23, Feb 17, 2010.

1. lylaby

lylaby Популарен член

Каков проблем ве мачи во последно време ?

:( еден главен три ситни прават една целина што ме измачува и не ми дава мир....се надевам се ќее ок...

2. bluberry

bluberry Истакнат член

Сакам бргу да ми помине :( :( :(

3. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

здравјето, стравот внатрешен и неможноста да се искажам. Си го сакам животот од основно.. Кога немав никакви грижи... Кога се смеев од срце и имав животна потпора

4. broken099

broken099 Истакнат член

проблем без дефиција... незнам дали е љубовен дали е оној од опсесија .. на моменти мразам на моменти неможам да престанам да мислам .... се чуствувам глупо .. сакам да помине побрзо, да не потрошам уште 4 години бадијала но тоа е .. живот .. а се помалце и помалце го чуствувам него и неговата среќа :(

5. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Ме мачи алергија! И здравјето што не можам да си го доведам до ред! :@

6. wolf4e

wolf4e Популарен член

една гребнатинка на паркетот што ја изгребав со мебелот,кога ке ја види свекор ми ке ме скрши :worried:

7. Monna99

Monna99 Истакнат член

Забот :$

8. girl1985

girl1985 Популарен член

Де бе душо, толку е строг??? Па не си направила гребнатина намерно!

Мене ме мачи зголеменото опаѓање на косата |(

9. Speechless

Speechless Популарен член

Секогаш имам вакво време.. Кога неможеш да се свртиш на некоја страна.
    Арно ама, за другарки сум,и ќе бидам секогаш тука ;)

10. afife

afife Истакнат член

мене ме мачи што во последниве неколку дена неможеме да се разбереме со сопругот,и по цели денови само ;( ;( ;( ;(

11. red

red Истакнат член

во последно време ме мачи шо понатаму, јас сум студент факултетот ми оди прилично добро имам 2 годишна врска, прекрасни родители, супер другари-ки т.е во глобала одличен живот, ама како да не е то то, како животот да ми е премногу едноставен, нема авантура, нема динамика не знам, можеби ова е пролазно ама искрено не сум задоволна од мојот живот можеби звучи себично ама така е позз :|

12. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Единствено нешто што ме мачи деновиве/месециве е тоа дали е се во ред со моето бебувче :*

13. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Ме мачи иднината... Имам многу големи планој преубај и сакам пресилно да ми се исполнат...А знам дека најчесто ништо не е како шо планираме...И то ме мачи многу :( никој не ме сваќа САКАМ ДА БИДИ ЈАС КАКО ШО САКАМ !!! стварно сакам а планојте ми се големи , нејкам во Македонија да останам..Пошто детството ми беше претешко зато сакам барем другиот дел од животот да ми е во ред...

И сакам да сме сите здрави живи и секој од тие шо ги сакам да си ја најди среќата а посебно брат ми !!

d.Darla likes this.
  14. teddybear

teddybear Популарен член

ме мачи само биофизиката и како ке ја научам и математиката и биологијата и хемијата и праксата по се ... и како јас све ова ке го положам ... еее друго ништо не ме мачи ... ме мачи малце и папагалов многу дрнда :talk: ... а ме мачи и тоа што собава е ужас и немам сила да си ја средам . е така ама сеа се олеснив па не се мачам многу 8)

15. starfish

starfish Популарен член

Ме мачи материјалот за учење...
    Ме мачи тоа што морам да одам на забар!! А покрај забарот и на гинеколог! Не знам од кај време за се....
    Ме мачи тоа што не можам да се наспијам.

16. sweetyears

sweetyears Истакнат член

Ме мачат сеа овие тестови што следуваат :@ :swear:

17. LadyN

LadyN Истакнат член

Финансиски проблемииии, во последно време најчесто тоа ме мачи.Се нема пари за излевање,нема пари за ништо.Јас сум апсолвентка, одвај собравме пари за упис, брат ми ќе дипломира конечно, па ете и за таму пари на професори пијалаци, гозби, па и дипломска да се направи.
    Решив дека ќе го завршам факултетот во рекордно време и се надевам дека ќе ми се оствари желбата, ама кога сме таму па ме мачи и еден останат предмет од лани :@
    Размислувам за иднината, па што кога ќе завршам, па дали ќе си најдам работа во струката... триста големи планови имам во глава.
    ААА и уште ме мачи и љубовниот живот, проблемот кај него е што го немам. Сеуште си се измачувам со една стара љубов, која започнува па прекинува и се така... уште одамна се решив за крај.Незнам зошто сеуште и по милионити пат се навраќам на тоа.Па сега тој си фатил нова девојка, па сум љубоморна и се замарам и со тоа.Морам да продолжам понатамуууу ама никако мозокот мој да свати.Можеби зашто никој не ми се допаѓа...Критериумите ми се виииииисоки, никој не ми е добар :^) Со помин нека ми е хи хи хи :lol:

18. solzuska

solzuska Истакнат член

школовооооооооооо.... а дечко бе?? |( |(

19. TinaM25

TinaM25 Истакнат член

Љубовта ме мачи, како по обичај. Јас го сакам, му се воодушевувам од далеку а тој не ме ,,ферма ни 3%,,
    во живо (на FB сме супер пријателчиња) Уффф, ете само тоа ме мачи ;(

20. maleckaa

maleckaa Истакнат член

даааааа ;( во моментов и општо периодов ме мачи дечко ми....цело време мислам како е...што прави....добар ли е ;( ова ни е прв пат во 6 години да сме волку време разделени ;( и многу ми фали ;( .............ме мачи и уште нешто...немав сила дома на моите да им кажам една болна вистина,и "морав" да измислам една "прекрасна" лага...они се толку срекни и воодушевени од тоа....што го знаат....а јас во себе...само јас си знам како ми е ;( ;( ;(