Po toa sto go napisa, sansite se pogolemi deka ti si toj sto neznaes za rabotive. Konkretno jas nisto specificno ne filozofiram tuka, dadov argumenti i studii/fakti se pozadi niv i nikoj toa ne moze da go pobie. Sto se odnesuva do mene(subjekt) jas odgovoriv tuka predhodno ama eve pak ke kazam: Jas sum aseksualen celibat i ziveam skroz bez toj cin.
абе ти уште си во секс теми? се утепа од љуштење бе другар. се у-те-па. едно прашање поназад ти поставив ама ко типичен дркаџија ад хоминем на женски форум го прескокна. дркни си ако, не се лутиме ние
Dete, vidi mozes da mislis sto sakas, jas ne pravam rakoblud. A tuka sum zatoa sto sum striktno protiv promoviranje degeneracija, ama ti toa ne mozes da go razberes. Ti odbiras da ostanes naivna.
Дечко, за тебе сум ГОСПОЃА. А не дете ракоблуд бе. да не пукнеш урлам од смеење сеуште си во секс подфорум
Ракоблуд е всушност по списокот на верски гревови или такозвано "онанија". Ако го имаш глеано скечот со Тошо коа му вика на таксистот онаниши
А Пулоблуд? Што се пулиш овде по секси теми? или битно е со што блудничиш, очи, десанка, леванка, стопалка?
Bravo dete, kakov argument od tvoja strana. Pozelno e da procitas za sto pisuvam pred da pisuvas nasumicno.
Кога го користиш истиот збор у секоја реченица чоек нема да сака да те чита пошто делуваш недозреано.
Агентов дури и да има некоја добра теорија да тера, тешко да ја сфатиш сериозно кога му го согледуваш нивото на комуникација. Ако води таков живот и вака изгледа тогаш паѓа во вода муабетот. Мене ми е ко ќелав човек да ти продава препарат за здрава и сјајна коса. Колку и да те убедува дека е добар производот, тешко ќе иде бизнисот.
Kako da gi narekuvam, subjekti, devojcinja? Mislam, jas nemozam seriozno da ja smetam osobata koja ne umee da da ja prepoznae osnovnata razlika izmegju potreba i nagon.
Па и никако не мораш да ги нарекуваш, едноставно напуштија темава. Не разбирам ако имаш такви определби што воопшто правиш тука.