Брат, дојден е да плесне нешто, не го деранжирај. Плус, не ја користи горната глава дур пишува... Не се напињај.
Epa ne sakav mi beshe glupo ama koga probav ustavi devojkata si znaela kako treba i ispadna mnogu dobro
Se koga pravish prv pat vo zivotot malku negiras i drzis stav na NE no nekoj znae kako da go smeni toa odnosno da go pretvori vo DA pa od kako kje probash kje si posakash pak
89% sakaat zenskite se da im dadat a koga nekoja kje im pobara ne sakaat nishto da i dadat i sega ovde kje filozofira nekoj kje se oprava saka normalno
Zdravo, Sakam da prasam nesto i cekam vase mislene Jas imam 16godini znam deka ne sum dovolno vozrasen no masko ko masko ne se vazni godinite za da sakas da imas seks.Mene mi se javi zelba za seks i sekoj ima od mazite takva zelba no nema so kogo da imam sakam vase mislene Mastrubiram ama ne e to to so mozi toa zadovolstvo da ti go daj seksot i mastrubacijata ne se isti! Sakam vase mislene
Во врска со што сакаш мислење не ми е јасно? Нормално е да ти се јави желба на тие години. Најди си партнерка.