Да бе. Можи и така. Јас сум за. Уште поарно, ич не мора да се репродуцираме. И' стежнавме на планетава.
Jas samo iznesov fakti. Vistinata boli, zar ne? Objektivno nikoj subjekt nema pricina/izgovor zosto da go ima. Logicki edinstveno ispravno moze da se kaze: Mozam da ziveam bez toa, no zaradi svoi pricini ne sakam.
Која вистина боли? Ко што ти си решил да ја негираш потребата на твоето тело, така некој решил да го слуша своето тело. Малце тресеш зелени. Јас сфаќам дека негде треба да се прајме паметни ама треба друга тема да одбереш дефинитивно.
Napravi logicka greska - ad hominem. Jas tuka ne se povikuvam na mene(subjekt) nego na fakti.Ako ti ne razbiras deka fakt e nesto sto se odnesuva za site, toa ne e moj problem. Nemam jas nikakov problem so vistinata. Konkretno sto se odnesuva za mene, jas sum aseksualen celibat-volonterno.
Braos za tebe, aj ostaj gi rajat lujgevo ovde da si kazuvaat koj seks go sakaat pojce, a ne dali treba da ima ili ne.
Самиот факт дека си во целибат, јасно кажува колку ич не ти е грижа за своето тело. И те молам ад хоминем немој да почнеш да ми објаснуваш како тоа е здраво и добро, пошто од медицински аспект можам до другиот бадник да ти зборам колку НЕ Е. И патем, ако си целибат, што мајка бараш во секс теми. Упс, па да, и ја коа сум на диета читам рецепти...
Ne e golem problem ako nekoj pravi degenerativni raboti privatno i ne promovira, Problemot e koga grupa neuki lugje promoviraat raboti kako cinot , a ne se svesni za posledicite.
За себе збори, вајда мисли на: Фрустрираност, Пореметување на хормоните (особено на тестостерон јер е машко) Неправилни предрасуди поради погоре наведеното, И како и секој шо не ебел од дамна- забегуење.
Јас немам потреба, јас се што правам е од и за лично задоволство, некогаш и обострано а како што гледам уште немам никакви последици. Нејсе, на темата, сакам и практикувам вагинален и орален.