не и треба неа блеф. ти си тој што трпиш. трпи си. само излези од темава пошо кај и да е ќе почнеме да се соблакаме.
Другар сериозно, мене добар секс ме прави толку среќна и енергична што другиот ден можам и на покрив да се качам и да го чистам, и единствена последица би било да се лизнам и да скршам нога. А овој што зборува сигурно има 1 цм гордост, што не може да ја дрка ни со два прста, па ајде ќе кажува научна фантастика.
Taка е чедо Божјо. Ти гностик да не си? Имам фетиш на гностици и чисти девствени мажи, затоа прашувам.
Nema nisto tuka naucna fantastika, Fakti se tuka. A toa za nego sto go napagjas ne e nikakov argument, nego pravis logicka greska-ad hominem.
Прво, со еден латински збор мислиш дека си доктор на наука. Второ негирате нешто што постои заедно со појавата на човекот. Трето кога веќе си толку начитан и завршил докторат, дај кажи ми дали има последици и кај животните?
Ги прочита студиите? Долу има линкови. Практично заклучокот е: “Во ова долче, или има, или нема вода, најверојатно.“ Било што да претеруваш не чини. И вода да испиеш 5 литри наеднаш, може да умриш. Финтата е во балансот.
Абе шо се толку замараш? Остај там,кој сака ќе си има секс кој нејќе нема да има. Што се овие студии факти и глупости за еден обичен секс. Бог да чува.
Ne, taka si pisuvam nasumicno kako tebe.Ne razbiras izgleda deka ako se ima cinot, moze da se ima posledici, a od apstinencija nema problemi.
Вакви ко че се појават јас си мислам се потплатени од форумов за да тролаати да биди поактивен подфорумов или темиве.