@BoyL зборувај ни за "СЕКС У МОРЕ"! Страшно сум заинтересирана, се претворив во око и еве пуканки до мене имам. Ама чекам некое јако сценарио, глумците- мање битно.
Пред две години...Грчка..поточно Калитеа...некаде 6-7 сааат поручек..ја и девојка ми..у море..по надлобоко..онака кај што нема народ..тргаме купачи..и се рокаме....а за филмови повише не ме бидува..тоа ти е дел од реалноста
@BoyL и тоа што велиш, филмови се снимаат и според вистински случки. Значи, така си пливате, доаѓате во длабокото каде нема народ, спуштате купаќи, се одржувате во вода, имате секс, абе уживанции?
абе не пливавме..си одевме..ипак стоевме на нозе..не бевме у вис..мајку му јебем п.с. пробај со дечко ти..или ако му е страв..пробај со некој друг...
@BoyL пак не ме сфати, пууу ќе мора да ти нацртам. Те прашувам дали половите органи ви беа во вода додека се онадевте?
па јас реков во море..а не реков на море..па да ни бидат главите под вода..а половите органи над вода..да ти нацртам сега и јас..или сакаш интересна да се правиш..
@BoyL доволно прочитав за да имам претстава за твоите јуначки подвизи на полето- секс. Најверојатно никогаш не си имал секс, па затоа не си свесен колку глупости изнапиша. Не е изводливо да имаш секс и во када/ под туш, додека тече вода врз половите органи, а не пак тоа да го направиш во било каква друга водена површина, како море/ езеро и слично. @butterfly* мило ми е што така слатко се изнасмеа.
најверојатно..премногу книги имаш прочитано за тоа како и што изгледа сексот и како треба да биде.. сепак..во практика се е многу поинаку..со малку повеќе возбуда..желба..и мерак за иститот..тој може да биде и во када..и под туш..и во море...а за езеро незнам..пошто не сум пробал..али ако ми даде Господ шанса..би пробал..и би ти го пренел и тоа искуство.. и да..сигурно не сум ни прв ни последен што имал секс..у вода..или поврзан со вода..така да не живеј у камено време..биди у тек со него..и еби се кај што ти душа сака..не биди мамина маза..и не барај само кревет..и постела од свила..да не речам рози.. и да уште нешто..прошло лето пред мои очи на одмор..и пред 100 други луѓе..исто така пар на околу 40 години..што никогаш немал секс..случајно или не..им се препушти на страстите..и истиот за прв пат го искусија на толку стара возраст..и тоа случајно или не..во сред море..стварно незнам..како им успеа тоа..сигурно некој филм снимеа..
@BoyL теоретски не е возможно, бидејќи водата (за солената вода нема потреба да нагласувам) ја одмива природната лубрикација, која пак, е последица на желбата и меракот. Праксата само ми го има потврдено тоа.
јас не реков дека сексот траеше со векови и дека јас немав проблем со лубрикацијата..ама пусти мерак..и возбуда..и желба за секс у вода..си го направи своето..и успеавме во тоа што го имавме зацртено..макар тоа траело и 4 минути..
@BoyL тогаш дообјасни дека сте имале обид за секс, од -to do- листата. Иако јас не се сложувам дека воопшто е изводливо да "влезе" додека и двајцата сте во вода.