Под туш, во сите простории низ станот, на работно место кога дежурал, во зграда, во кола, хотел, мотел, во вода, во планинските куќарки. Во природа се' уште не сум собрала храброст, а и не знам колку би ми било пријатно. Ама сакам да испробувам различни места, башка адреналинот.
37 секс пози кои може да ги пробате уште вечерва http://www.crnobelo.com/zivot/ljubov-i-seks/34336-37-seks-pozi-koi-moze-da-gi-probate-uste-vecerva
Sami treba da si napravite da vi bide interesno i ubavo,a pozive od net moze samo od radoznalost no retko koj ne gi znae
Ако веќе бирате дрво, одберете смоква, ради уметнички дојам и култот за Адамовите јаболки. Викаат уште повозбудлив бил филингот ако некој дрвосечач стои долу и го сече дрвото.
Секаков. Во сите простории на домот во, автомобил, во природа, во вода, уште само на плажа не. (не за џабе се рекло младост лудост). Повеќе идеи му текнуваат на мм јас за тоа сум 0 се он мора да мисли
-орален -вагинален -анален -на кревет -на под -на столица -во автомбил -под туш -во езеро -во парк -во дискотека -во вц во кафич -на ливада -со женско -со машко -со две машки -дилдо, вибратор сама -дилдо, вибратор и партнер -врзување -спенкинг -писинг -риминг -за една вечер -мејк ап секс -водење љубов -квики -секс од 12 часа -фингеринг -г-спот стимулација, на мене -г-спот стимулација на маж -надвор од брак има и други.. ама не ми текнува сега..
-Орален -Анален еднаш и никад веќе -Вагинален -У кола -На ливада -На невреме -На кревет - Со женско само scissoring и бакнување