Уаааууу еј колку сте биле сите вие креативни, ццццц па што има бре да се фалам сегде кај што ке ми текнело и кај што можело имало најосновни елеметарни услови... На хауба, у бања, на спорет, на фрижидер, на кревет, на работа, во кола па има на предно и на задно, на плажа хахахаха... Ова стварно треба со ЛК да се влага у темиве Секс, а тие сто ја свакаат иронијата си ду.ат и такс и треба...
На земја, под земја и под кревет. Еднаш и на маса ама стара беше па се скрши. На троседот пак федерите шкрипеа. Воглавно мизерен ми е сексуалниот живот. Вашиве гледам, баш разиграни
Во главно на јавни места скоро секоја можна опција, во влезови, во парк, на кровови на згради, јсп ноќна линија за орал, кино на тапа филм у глупо време класика за орал, на тераса, на хауба итн. Најинтересен беше во такси. Му кажавме само да врти низ град вечерта погледот како ѕиркаше на ретровизор , бесценето.
Богами, а нашиве шофери на автобуси како шо возат, а и улицивд пола дупки.. Поише давење може било тоа Ја ќе повратам така Башка у автобус бе или такси Срамота е
Хендџоб би сфатила тоа е лесно, ама за орал треба да се наведнеш. Премногу очигледно, не ми се верува дека никој не би реагирал, особено дека таксистот ќе прифати така да вози хаха.
Така има ноќни линии, се качуваш на 2 спрат и нема никој. На следна автобуска гледаш унапред дали чека некој да влезе. Во такси на задно седиште, она со фустан и во скут треба да избереш млад и интересен таксист само што ќе ужива.
Ако е јак сексот очите ко флипери ќе ви идат Ќе зеам дома ќе се изнаебам ко чоек, не да се тресам на секоја автобуска А за таксито мислам дека лажеш Прво никој нема да дозволи
Језиво… Никој не е дужен да ве глеа као се кљофтате и да ве слуша Непријатно е Освен ако не е воајер некој
Можеби сме грешни. Не викам не. Тоа беже на 21-2 год. Сега си се организираме специјално за некој што сака да гледа и слично...