Може му се свиѓа ако знае ама, ако е вистина, прашањето е дали партнерката е свесна? Си глеа reality show. Хахахаха, тешко, може да се видат камерите низ прозорчето кај шоферот, буквално сѐ е фатено во кадар.
АЈ да се спуштиме на земја, најдалеку шо сум пробал е секс во ливајџе на апла отворено место брзински и еднаш на клупа во парк ја попалив толку шо ме тераше да и ја измасирам и сврши.
Во Синеплекс какви се намуртени вработените, смока ми е страв да ми падне на земја, не па секс да имам знаејќи дека на секој ќош камери имаат. Иначе вечерва одлучив дека никогаш не би бил таксист.
Освен ако таксито не е некоја лимузина, тешко ми е да верувам . Па уште да врти низ град дур се шмукате .
и тој со едната рака воајерски да го точка додека врти по улички и замисли со лева треба да го мава, ваљда некој профи таксист.
аутоматик и таксист не ми иди во иста реченица, освен ако е некое фејк такси или оние по комбиња во Чешка шо снимаат демек ја начекале некоја попат и за да не плати, секс, бла бла.
@android Абе таксистот Јames Corden да не бил? Карпул блоуџоб сте правеле хахахахаха ..и онака не вози
Шо ви е бе? Не познавате егзибиционисти? Полно има. Ехее... какви чуда се прават, вие 'како орален во бус?'
Заостанати сме Вајлд изгледа Мене не ми е пријатно тоа Ни да го праам ни да налетам. И ја сум имала надвор ама сум пазела да не ме види некој.Ај на плоштад пред Аце, Аце коњот ќе го јава, ја дечко ми @WildMk А лаже сигурно