И јас не би сакала да ме види некој додека имам секс, ама и егзибиционизмот е сексуална преференција, како и стотици други. Не се палиме сите на исто. Затоа и си бараме партнери, кои меѓу другото, ни одговараат и во кревет.
Јас сакам во трактор, во приколица за време на пауза, брзински дури јадат другите, да ја постелам една во пиперките.
Мене не ми е тешко да поверувам дека он тоа сака да го прави, тешко ми е да поверувам дека никој не реагира, па уште таксистот уживал... Секси е да имаш однос во јавно ВЦ и да се палиш некој да не те чуе или да не тропне на врата, ама кога е на вакви јавни места нема смисла. Не сум ни јас ни возачите должни да гледаме сексуален акт во јавност, и тука има правила за консент.
Ова не е ни секси, ни хигиенски, ниту за било какво уживање во таква смрдеа. Ноу тенкс, кревет је златан...
Абе дечки би сакал моите мислења да ги прочитаат многу млади парови кои ќе дознаат дека Егзибиционизмот е присутен во мк, посебно во Скопје и дека се нормални. Не ве терам да праите нешто, ова е форум. Прифатете дека има и такви сограѓани. Кој како сака нека си ужива и доколку сака нека сподели. Чуму осодувања?
Тажно. Само на кревет, тросед, аголна гарнитура, на задно седиште, на хауба.. Би сакала на ѕид потпрена, ама се заборавам да кажам.
Во автобус не ми е чудно, имам слушнато и од други, ама такси... Се надевам измислено е, lowkey трауматизиран сум.
Ако му смета на таксистот, може да ги исфрли од таксито. И не знам како е кај нас со закон регулирано, ама има земји, каде е забрането голотија, или да имаш полов однос на јавно место,
Може го измислил ама не значи дека не се дешава. Знам од блиски за ова дека во такси имаа секс, поодамна, и пред мене. Ете ги палеше тоа така во присуство на некој да имаат секс, мене не ми сметаше си правевме онака лабав муабет.
Мене еднаш ми се има случено и то ептен ми беше неубо. Ќе пукнев. Во кола 2 пара. Паркира на едно 'сркишно место' типов и фатија да се клецат тука, пред нас. Тој со кој јас бев, се тегаеше нешто ко.. и ние да се придружиме. Ми се згади животот. Буквално.