Да. Жени ми се допаѓа понекогаш кога изгледаат нежно, а мажи грубо. Цела сум полна со стереотипни симпатии ама тоа е. Не наивно и кјут, тоа ми е turn off и кај жени и кај мажи. Ама нежно
ја често носам негови маици по дома или му ја облакам кошулата после секс ако станам да земам нешто за пиење ( ова под услов ако сме вратени од искачање)
Паметни. Со кои можам да разговарам, кои ме разбираат и кога молчам и кога зборувам ко навиена. Со кои делам слични интереси, луѓе без предрасуди и осудувачки погледи... Туѓи кошули не облакам мислев тоа само на филм го има
Различни, интересни, може да има некоја уметничка жичка, шармантен и да изгледа строго и незаинтересирано, оти така добивам желба да го заинтересирам Не сакам набилдани мажи, дури и да нема мускул би ми било океј, маж ми ми е тамн у тој поглед, има многу добар задник што ми е на врв на листа за физички карактеристики онака физичкиот изглед не ми е толку важен, уствари немам некоја посебна определба каков треба да е физички, сакам да ме привлече со умот и енрегијата со која зрачи, оти од прв поглед со никој не би легнала. Од жени, да е опуштена, шармантна, впечатлива и посебна, не мораа да е совршена, многу убава, многу згодна, да е оригинална и да се издвојува. Значи у глобала луѓе на кои може да се каже Fuck me with your mind
Јас паѓам на интелект, да не е ограничен, да можиме да разговараме на секоја тема тоа мие ептен секси. Ама на прв поглед црни, по некоја тетоважа, може и малку подолга косичка, кога излегва на плажа од вода капките да му паѓаат врз телото дури ми се смешка..why not
До пред некоја година мислев дека сексуално ме привлекуваат исклучиво крупни мажи, со развиен граден кош и широки плеќи... Но со текот на времето сватив дека така градените мажи ми се убави само за гледање, но не толку и за "имање". Џабе вајано тело ако не умее да ме насмее, ако не знае со часови да физофира или ме сослуша. Ако не ме заведе со насмевка или пак заледи со поглед... Или накратко кажано (иако темата е за "сексуално привлекување")
Битно ми е како размислува, и каков вид на музика слуша. Немам некоја желба да е црн или плав, висок или низок, развиен или слаб. Сепак да е физички убав, не можам да идам со било кого. Да има поштување и разбирање во поглед на многу ситуации. И да е постар од мене.
Јас цел живот се загледувам по artsy people. Уметници, музичари, глумци... Дали дека јас немам талент за ништо од тоа, дали дека се скроз спротивност од мене, не знам. Јас сум секогаш дебатерот, принципиелниот, однапред испланирано се, со нозете на земја човек, па секој што успева to loosen me up, ми е привлечен. Има некоја магија во спонтани луѓе, во луѓе кои не се плашат да се гласни, да се впуштат во авантури и да го живеат животот до максимум.
Црни, високи, добро градени мажи. Со брада и остар перверзен поглед. Саркастични и непредвидливи. Сепак одлучни и инаетливи. Мажи што знаат што сакаат и како тоа да го добијат. Воопшто не сакам мажи кои може секоја да ги има.