Ме привлекуваат "живи" откачени типки. Типки кој "мрдаат". Никој не сака некоја пасивна, па колку сака нека е убава и надарена.
Мажи што ги сакаат жените/женскиот род воопшто. Џентлмени да не речам А не оваа ваква била, таа таква
Горе-доле, и мене вакви. Пред cè, паметни момци, со добра смисла за хумор, доза на сериозност, нежни, а некад и со голема самодоверба и лабави. Црни строго, океј може и некој плав да се мушне, слаби и просечно високи. Многу е битно да сака музика каква што сакам јас и препорачливо е да свири на гитара. Нема поголем turn on од тоа за мене. А, да и пушачи, ми се неодоливо секси. #smokingkills #notcool
Сакам машко со продорен поглед и убаво развиен Физички изглед не ми прави разлика, но досега сите симпатии ми биле повисоки, црна коса и светли очи Guess I have a type Да знае да направи муабет, да не користи лигави тактики за пуштање И ХАРИЗМАТИЧЕН, да не се заборави
И Милфови сакам, ама Милф у права смисла, шо знае шо сака, и шо има у план да те излуди односно такви со перверзни умови ама Милфови...
Искусни во сексот . Свесни за потенцијалот, но никогаш преценети егоист. Покрупни од мене. Постари. Уживатели.Невоздржани. Отворени. Униформирани лица ми се голем фетиш. Жени , блиску на моја возраст, атрактивни и со изразита сексуалност.
Sakam osobi koi znaat sto sakaat od maskoto, osobi koi na prv pogled da te privlecat, osobi koi posvetuvaat vnimanie na svojot izgled i oblekuvanje. Cisti osobi i osobi so koi ke se grabneme da vodime ljubov, pri sto perduvi ke letaat na sete strani. Ne sakam ekcentricni i namkoresti zeni, batal zeni i zeni glumici.
Ова секој можен пат го потенцираш. Се прашувам колку смрдливи си сретнал во животот за да мора на секое мислење да потенцираш чистота.
Харизматичен,мажествен,со пивско стомаче но развиени раце, бицепси,келав или со многу малку коса и тетоважи на рацете
Во последно време почнаа да ме привлекуваат жени што тепаат на избори , викаат краде ама гради , цело време се инат , ми спуштаат и закачаат итн... не знам зашто и од каде ова.