физички -висок со широки рамена и големи дланки карактерно- да не е ко женче, да не го тупи, да не филозофира, да не се потресуе многу и по можност да не ми се обраќа со бе или мори.
Светли очи,секси тело и голема самодоверба. По можност и некое милионче на банковен рачун ,викендица на Комо и скромно јахтиче.
Да не набројувам карактерни особини бидејќи за сексуално да ме привлекува некој пресуден е физичкиот изглед, а и ако почнам со карактерни особености ќе нема крај( многу сакам) Физички сакам да е висок и со широки рамена. Не сакам да е слаб. Сакам некок набилдан и затегнат , поточно ЅВЕР,но НИКАКО слаб, подобро дебел нека биде. Сакам силен да е да може да ме згмечи Небитно дали е црн или смеѓ ама тенот ми е битен многу. Не сакам исончани или природно темни , САКАМ БЕЛ КАКО СНЕГ, а и повозрасен да е од мене, па макар и еден месец ама повозрасен да е. Порано залетував по сини и зелени очи а сега ме освоија кафени така да проклети нека се и сини и зелени и сите срања
физички : да не е повисока од 170цм да има добра задница како сочно јаболко, цициња како портокали, убава насмевка црна,плава,смеѓа небитно и да не е ептен ептен бела како сирење а да е пооткачена од мене
Висок,крупен со широки раменици,убави дебели сочни усни,убаво газе и тро поголем пе..с и јајца Јако цврсто мажиште да ме коси со поглед Ај леле мерак
ваков еден да има карактер...уфф обожавам машки со плава коса и плави очи, ама јас имам обратно дечко со црна коса и кафеави очи хахах сепак тоа си е
хаха наместо да си задоволно со тоа што кажав нешто плус сеа ке ме критикуваш критикуваj ме неам ништо против секако исто ми се фаќа
Хм,еден јако ме пали, има убаво тело(ради што е фудбалер), има убава насмевка, со кафени очи со црна коса .. Уф мајко моја! Уште фали само да имам секс со него
Да одговорам и за мене.. По изглед биле блиску до тоа што посакувам..По возраст, без исклучок, сите повозрасни од мене. По карактер... мех.. и така-и така... повеќето.. не баш..