Нели карактерот се почитуваше, а која девојка може да има лош карактер со маица на Тодор Александров?
Да биде молчалив, работлив, да има екстремно секси пропорции на тело, (цврст подигнат задник и мали пупки се предност). Да не гледа утакмици, или да го интересираат големоградести жени. Да е образован, снаодлив, матрихијархално воспитан и пред се необечестен, зошто со употребени и валкани мажи не сакам да имам работа. Исто така, да биде добар и плоден домаќин, кој умее да чува и храни деца, отсуствува од работа секогаш кога е потребно и.. да нема дечко.
Треба да видам конкретен човек за да кажам дали ми е привлечен, вака џабе ќе филозофирам само. Ама сепак би рекла слични на мене, харизматични и физички беспрекорни. Какво е ова тролање овде, наместо дента да му оддадеш почит на револуционерот во попристојна тема.
Тоа што најмногу ме привлекува е наравот и интелектот кој треба да бидат на мое ниво за да се пронајдеме во комуникацијата. Ако нештото не кликне од првиот момент, колку и да е фзиички беспрекорен ме одвраќа секаква помисла за нешто повеќе.
За момент помислив дека ме опишуваш мене се до моментот кога напиша "да не го интересираат големоградести жени, да биде матријархално воспитан (јас гледам со восхит кон вселенската патриаршија) и да е необечестен", мислам дека бараш митско суштество. Иначе мене партнерката треба да биде пред се физички привлечна, здрава (физички и умствено), паметна, разумна и плодна.
Ментално силни, со извртена смисла на хумор, одлична игра на зборови и да знаат да ја држат на ниво. Слободоумни, без предрасуди и да знаат и умеат да куцкаат добар секстинг.