Да нема над 1000 фоловерс на инста. Да чисти, да готви и да е тивок ко пиле. Да оди на работа и да заработува одлично за јас да шетам по одмори. Да не му пречи ако јас швалерисувам со други. Да биде по тен црн и да има голем секси задник. Алатот да му е работлив во секое време. Да не очекува деца од мене.
Мажи со т'нки половини и тесни колкови. Обично смеѓи, не многу високи и никако раскалашени, смешни особи што умараат со либералност.
Ако не сум заљубена, тешко сексуално да ме привлече, ама имам приметено дека од толпа мажи внимание може да ми привлече темен тен, убави заби и широка насмевка и ,,крцка,, одело
Интелигентни, либерални, со мали облини затоа што на слабо никој не вика машала Го поштувам оној секретарски стил на облекување , а најмногу ги сакам оние што упатуваат поглед од типот "ќе видиш што ќе те снајде во кревет"
So golemi zenici koga gleda vo mene, ubava kosa, pravilni crti, mozebi da izgleda postaro od toa sto e. So razviena intuicija i emocionalna inteligencija, so dlabocina, so misterija.
Me privlekuva inteligentna, iskulirana, open minded licnost so smisla za humor. A fizicki sakam poseriozna ekspresija na lice a telo ne mora da e remek delo ali preferiram nekoj sto se grizi za sebe.
Хм,би кажала ,хумористичен, по малце geeky,интелигентен,така шармантен.Физички некој висок,ама не толку многу хах,со широки рамиња,бујна коса и така убави дланки
Физички повисок од мене, смеѓ/ плав, кратка добро средена коса (не сакам мажи со долга коса), со зелени/плави очи, покрупен и секако постар од мене. И се горенаведено паѓа во вода, ако не знае да ме "сруши" од прва со поглед и добар муабет. Џабе му лепота ако нема ништо во него, ако е некој празноглав што не знае да сврзе 2 реда муабет.
некој со плави или зелени очи и да не биде некој стегнат(набилдан)...мразам такви , исто мразам машки со подолга коса.
Skromen so cvrst stav .. Light travels faster than sound that's why some people appear bright until you hear them speak
Некој ултра арпаџик, со природен мирис од мишка замаскиран со малициа дезодоранс на акција во жито; напред ќељав позади малку коса; пожелно е неговата насмевка да ја краси љушпа од кикирики на двојка,или пак сиренце од јуфките сабајле шо ги јадел за доручек (speechless); во однос на тело немора да е вретено, поштуем пивски стомак Нокт на малиот прст да си чачка у нос кошулче у кариран фазон да ме напали ко пред ратни шваљер гласот рапав ко да се шмиргла паркет после 50 год у егејските згради во автокоманда уз тоа ако дојде арома на лук и ракија дур ми беседи е тоа е bonus pack Фала на вниманието