Културни,духовити,интелигентни, добро средени ,со темна коса и темни очи,безобразност во очите ,се разбира постари од мене и нормално со искрени комплименти
Високи( 187 за мене е идеално) слаби речеси искушени, да се познаваат линиите на срамната коска. Мажи кои сакаат да ме гледаат во очи додека ме заведуваат, со бујна коса и светли очи, со желба да им седнам на лице.
Одамна сфатив дека преференците за тоа какви партнери сакаме немаат ама баш никаква врска со сексуалната хемија. Многу пати ми се случило да видам тип што изгледа како од моите соништа, ама хемија нула. Ме привлекуваат луѓе со оган во очите. Мажи што соблекуваат само со поглед, што од старт знаат што сакаат и цврсто стојат на тоа. Паметни, либерални и снаодливи во секој поглед. Способни за долга и издржана „дискусија“. Е фетиш ми се рацете....
Им лајкнав на тие што "ме опишале" мене сексуално ме привлекуваат девојки со долга пуцвал коса или кратка степен коса (посебно ако е од едната страна пократка другата подолга уууф), гради задник не мора огромни но да има женствено тело, широки колкови,...
Физички привлечни Мажи високи, мускулесто тело (ама не пренабилдан), секси насмевка, тетоважи... Жени јебозовни, што знаат што сакаат, со цврсти, не многу големи гради, добар задник, тетоважи...
Зошто пиша дека си им лајкнал? Да те бараме каков си по мислењава или тие на кои си им лајкнал да забележат и да ти пишат?
Да те "грабне" и да те "растресе" па да не знаеш како се викаш Второто ќе да е... Пошто треба на збор да му веруваме дека е таков ко што сакаме