Не ја знаеш приказната некоја сакала да фати надарен швалер и и рекле да бара некој што носи голем број кондури и така таа фатила еден ама и тој не го бендисала и кога си се обувал после завршената работа му рекла абе тебе овие кондури е да не ти се големи
Јас па знам за палецот таква приказна. Ама колку нема врска ни едното ни другото со реалноста. Бегав од бајаги надарени. Нема уживање во болката.
Емотивни. Кога емоциите им преовладуваат во сѐ. И кога се лутат и кога те сакаат. И кога не те даваат на никој друг. Е.. Тие.
Значи мене ќе ме сакаш За давање, не е проблем.. Ама се' шо праам, со жар праам Шо сторе, море, шо сторе
@WildMk Ја доби круната нека ти е со среќа со здравје да си ја носиш. Ај сега едно оро да свртиме Корпичка,корпичка и да ти е златна носи си ја....
Кaжи си ,,примитивни" нaкрaткo Тaквите се дoбри дури им држи стрaстa зa тебе. При првaтa кризa ќе oдлетaaт сo емoциите кoјзнaе кaде. Туку збoриме тукa зa сексуaлнa привлечнoст, oк е, идеaлни се зa крaткa aвaнтурa.
Интелигенција ме привлекува добра смисла за хумор, весели, скромни, одлучни со убави црти на лицето и по можност со подолга коса (Џони Деп) фантази..
Мажи со страст ,безобразни,доминантни,идиоти , без сексуален морал . Исто така и мажи "во бел мантил" ама до сеа мирна сум си седела за таквите
Mene me privlekuvaat iskreni i izrealizani maži, nekogaš vozrsta ne e presudna iako skoro site mi se postari od mene...Bitno e da počituva, da e sreden i da e lojalen, da e open-minded i da saka da ostavi "prostor za dišenje" ednakvo isto ko što go dobil nazad od mene...ljubomora i " nepotrebni pravdanja i obajsnuvanja i silnata strast i požuda,ne pak ljubov ja ubivale vo mene sekogaš.. Od fizionomija sakam mn povisoki od mene mazi ( jas sum metro i jagotka) , silni i cvrsti, so tetovazi ( jas imam nekolku i za mene e toa precizna umetnost) i da e so oči koi "sami zborat" ...dushata na očite e taa koja i hemijata medju dvajcata ja dava .