Има, има, ама понекогаш и нема. Посебно кога не размислуваш трезвено, па одејќи по пат здогледуваш очи кои како магнет те влечат во некое темно ќоше, те искористуваат сексуално до максимум, за минимум време и после ги бараш насекаде.
Страшно се палам на тип со светол тен, сини очи, светла коса така малку долгичка ама не претерано, широка насмевка и голем грб...
Бидејќи сексуално ме привлекуваат и жени и мажи, кога станува за физичка привлечност немам некој калап или шаблон каков маж или жена ме привлекува, од типот „треба да има брада" или „плавуши". Да, треба да има основна физичка привлечност, а ме привлекуваат луѓе на кои им работи мозочето, имаат самодоверба (да не е лажна самодоверба), зрачат позитивно, разговорот со нив тече сам од себе, немаат затуцани сфаќања, луѓе кои се конкретни и не се плашат да го реализираат тоа што ги прави среќни.
Како бе ве палат луѓе по шаблон? На пример никогаш не сфатив што толку гледаат мои другарки во плави очи или не знам, коса. Мене лично само по себе ништо не ми значи тоа, по физички изглед ми се привлечни многу различни типови мажи, високи, пониски, црни, плави, е единствено инстантни turn offs ми се работи ко нехигиена и вишок килограмчиња. А број еден ми се интелигенција, самодоверба, да знае да ме напали со еден поглед, онака енергијата ми е најбитен фактор за привлечност.
Jaс сеа ко стрина некоја, ама ќе те потепам. Зошто токсични? Златен си и да си бараш исто како тебе. Не заслужуваш помалку и трошки, вакво машко како тебе ретко има. Те утепав.
Немам конкретен одговор Кате. Ама да знаеш дека е согледана грешката и одамна не се повторила. Ти благодарам за убавите зборови!