Не си стара остај ти...дота е игра ппппппппредобра,а типот е од метал готик бенд добар.Ја сум дете на слејер и суицидал тенденсис инаку
Peter Steele, пејач и басист на метал бендовите Fallout, Carnivore и најпознатиот- Type O Negative. Совршен човек, со одлична смисла за хумор и добра душа (ова ми е впечаток од интервјуа). Нека почива во мир.
Физички - Висина не ми е битна многу, барем да е повисок, убаво тело, (не мора стомачни ама барем да нема пивски стомак) широки рамења и раце, убав лик, коса и очи било какви. Карактерно - интелигентен, со смисла за хумор, интровертен, по малку нека биде и романтичен
Јас па мислев ќе кажеш со стап во раката да ја гонам .Пошто секој што ја сака ДОТА ја мрази ЛОЛ и обратно.И јас сакам металци со цела рака тетоважи,ама ретки се.
Не,не...ја зимам дома зимам стим и два компјутера у лан и нормално понатаму знаеш.Инаку ја искрено мислам дека ќе си најдеш металец со цел ракав шкртан...сакам ептен тетоважи ги имам ама ја го предпочитувам оној олд скул стил на тетоважи слики не споени...али и да не најдеш со цел ракав,ке најдеш металец па ке го носиш да се шкрта
Па, тетоважите ми се слики како што кажав,не ми се у боја...некако боја не сакам ама не сум и против. Инаку сакам малце морбидни тетоважи као гас маска, фаци пример као демонот шо се покажува као кловнот Ит и така натака.А интересна работа е шо задњо ги стаив хиените од лајн кинг на нога.Ќе стаам уше 2000 слики сигурно, а претежно ми се нозете ишарани
Сакам алфа муЖ со остар поглед и длабок здрав машки глас, е ова ми е ептен turn on комбинација. Висок,спортски граден со тетоважи, интелегентен и добра смисла за хумор.
Да ти напраи таков гест треба да стиснеш ти на чкрапалото... не постои таков филм сам по себе, се знае кој ја дава командата. п.с ретко тука има таква некоја - у склоп со реалниот муабет. Се е тоа фејк на дело.
Јас сум висок, плав , со плави бркови .. јако граден, имам смисол за хумор, возам кола без волан, караоке шампион и обожавам јавање. Понекогаш слушам техно и играм диско денс.