@RAF Camora , Мона вика дека си бил привлечен Не само тебе Мона, ме привлекуваат повлечени од една, а самоуверени од друга причина. И едните, и другите, си имаат убави страни
Никакви мажи Кого и да видам не ме привлекува за да го легнам.. од најубавиот до најгрдиот сосема поинакви намери имам.. Да не се полезбејчив? ама па ни жени не ме привлекуваат да си одам јас кај асексуалците во темата најубаво ќе биде
Повикај се на искуства од минатото бе женска Какви биле тие кои ти правеле ќеиф? Ај не бричи петел! Јас ти кажав дека си ми привлечен, а ти од га*от не ме удри!
Ме привлекуваа едно време убави мажи строги на изглед и малку повозрасни од мене , ама еве како си растам мене не ме привлекува повеќе ни маж ми Така да никакви мажи не ме привлекуваат повеќе
Повисоки од мене, широки рамена, малку стомаче, да не се плави.. Да имаат најдобра прегратка на светов.. онака и за секс и обично, кога ќе ме зграби да е зграбено Ама сега никави..сите како братчиња си ги гледам
На сите мажи им се крева на добра секси жена ако така си го испрограмираат мозочето..не сум секси ама теоријава ми е сигурна
На секому би му се кренал на добра предигра, dirty talk, или некоја друга работа која не е секојдневна, а партнерот да е ист.. со различен не правам моабет
^^^Не верувам во кажаното од негова страна нит па он бил сериозон Така да ич не ми е грижа ако малку скршне на страна Едит : Нема ни маж ни жена на планетава што не се возбудува и посакува друга личност освен партнерот , па дури и да направи "прекршок" сосема ми е во ред , нели секој ден грав не се јаде
Углавном ме привлекуваат црни, со испакнати вени... Широки рамена, цврсти раце (за да ме прилепи јако за него )... и да има брада Другото јас ќе средам
Имам и јас проблем со тоа искрено. Имало неколку такви низ моиве 40 години... Не мора ни да стигне до нешто физичко, ама ќе пукнам дури не ми рече дека сака да биде со мене... значи! само да рече! И после, Бог знае зошто, ќе ми 'падни'. Ваљда има дијагноза и за ова... фак ит
Јас се чудам на млади машки како би им бил "виснат"... Ја као женско побрзо од машки се возбудувам, слабо денешниве мажи значи
Можам да си набројувам до утре. Црни, високи, со брада. За женски не многу високи, бринети или црвенокоси. Прашањето е дали на крај по тој/таа по кој/а ќе се зацапаш ќе се вклопува во тој шаблон? Има луѓе со кои едноставно си погоден. Што и да правиш дали и длабоки муабети, гушкање или секс тебе ти е убаво и комотно. Од друга страна некој може и најубавата личност, баш твој тип и пак да ти е некомотно. Така да, и немам баш тип, се е колку ќе се поврзам