ајде да се вмешам во темава.... најпрво секако изгледот би ме привлекол кај машко, сакам црни со брада, ама чим го запознаам сакам да е човек што ќе знае да ме насмее, да ме сослуша, да ми даде до знаење дека би бил тука покрај мене... и ќе забораев многу ме бендисват машки шо си фураат лежерен хип хоп стил на облеквање...
Ме привлекуваат жени кои знаат што сакаат, жени кои се срдени и чисти, жена која ќе испрати поглед и од самиот поглед да почувствуваш како возбудата расте. Не ми значи висината посебно, но мн. ми значи начинот на кој комуницира, бидејќи доколку не знае бадиела да се трудиме.
Можеби во смисла "оди до бензинска,земи нова плинска боца" .И онаа што е спремна на се' ќе каже "веднаш бејби.Ојдов".
Бејбе, ми се оди на Хаваи. Еве душо качи се на метлава, појдовме. Или во подобар случај одма да најми авион и да знае да го лета исто така.
Не ме врти во круг! Што е за тебе логично? За Тед Банди, логично било да ја убие откако ќе ја силова. Користам екстремен пример, за да ти доловам полесно, дека сите имаат различни преференции и неговото се', за мене може да е 'ни пола', а може да биде и 'премногу'.