Сакам витки девојки со долги нозе, средно големи гради и онака заоблено газе. Не сакам анорексични девојки, а уште помалку дебели. Убава насмевка и заби, не пискав глас и ненасилно смеење. Повеќе сакам жени со светол тен и светли очи, но може да помине и некоја медитеранка. Целосно депилирани се подразбира без акни на грбот. Да не пуши цигари или да конзумира дрога, алкохол може по некоја чаша. Од облека класична елеганција, retro/vintage/pin up, а може и некоја со алтернативе стил на облекување, но ретко ми се случило таква да ми влезе во очи. Секако добар вкус за долна облека.
Забораваш што кажуваше пред малку во предбрачна чистота? Каде со вакви нечисти мисли? Или само тролаш и пишеш нешто колку да се пише? Не смееш да имаш сексуални побуди. Контролирај си ги
Многу паметни овде... за секс е муабетот па размислете што може да е тоа се.. да беше темата за домаќинство или слично тогаш ќе требаше да пере, да мете и да готви
Секакви фетиши има. Кога машко знае да готви, одма ми се потресуваат колената Ама тоа не важи за тебе, нели?
Јас какви националистички мисли имам во глава не верувам дека ќе ми дадат ни прилика да зацвонам пред рајот.
Светото писмо само вика дека треба да има добар вкус за долна облека. И затоа за тебе е во ред да имаш секс пред брак, ама за ни едно друго женско не е?
Ако го замешате светото писмо овдека, не сте нормални,ама ја па ве сакам.Баталете го светото писмо у оваа тема...него девојки сакам да ви кажам дека сте ептен слатки коа сте летни
Значи за тебе нема веза што си нечист, ама другите мора да се чисти. Супер, разбравме за твојот морал. Ајде чао чао, се враќаме на игнорот
Не ме чепкај за тој дел, оти ептен имам аверзија кон китење на жените за во кревет, додека за мажи е во ред нивната 'природна убавина', па нивното голо тело, е доволен 'украс' во кревет... За разлика од жената, која само гола не е интересна, па мора да е 'покриена' со чипка на одредени делови од телото.
Шиме кутри не ни знае каква долна облека имам, најубава сум му била со никаква. Циција е, шпараџија. Тешко мене со таков маж
Најтешко ќе ти биде.. така е!! Посебно кога ќе те погледне и ќе 'се стопи' од глетката Некои жени, за жал, никогаш нема да го доживеат тоа од нивните партнери...
Тогаш апсолутно немаш право да им кажуваш на другите како да го живеат животот, ако и ти не го живееш како што проповедаш дека треба.