Јас ништо не проповедам. Само кажувам што пишува во Светото писмо. Треба повеќе да читате. Јас живеам според моите националистички убедувања.
Уф! Да си ги калапиш како што ти си сакаш Абе, зошто воопшто читаш и постираш на теми за секс??? Ќе направиш соблазна и ќе направиш грев!
Нема по привлечно нешо од тоа коа ќе видам летна девојка шарена со фустанче некое разбоено скроз, пуштени коси,убав тен и пиво у рака.!
црни високи..со она строгото во очите (јас си знам шо значи тоа) карактерно стабилни цврсти,да можам сигурно да се осеќам покрај него,маж што знае што сака а не да се премислува секој втор ден де за ова де за она,упорни .. да знае да ме зграпчи ко вистински маж,у исто време да покаже и грубост ама и експлозија од чувства.Да ми се ежи кожата од него,да се тресам од страст кога ме допира среќа па си најдов таков и спие до мене веќе 10 години
Не пишав какви жени ме привлекуваат. +- 10 години од мене Високи, барем колку мене, крупни, големи.. да се закопам во нив Интелигентни, љубопитни, кои не се срамат од своите потреби и своето голо тело. Не екстремно доминантни или екстремно субмисивни.
Жена која само по престилка ми спрема вечера, зашто до срцето на мажот се оди преку стомакот а до ...от на мажот се оди без облека!
Ме привлкуваат самоуверени мажи кој точно знаат како треба да се однесуваат во секој момент. Да знае да ми прочита од очите и тогаш кога немо молчам. Да е добро граден и да ме ,, топи,, во рака, да ме замолчи со бакнеж и одведе на седмо небо. (ај, доста е...)
Битен е карактерот, но прашањето е поставено што не привлекува сексуално. Одговорив конкретно физички што ме привлекува.
ова со бакнежот...ти збориш ко навиена,нервозна лупеташ нешо а он те гледа и во следен миг ти ја затнува устата со бакнеж ...тоа е тоа ти иначе требаше да одговориш Мажи како Алекс ме привлекуваат ,строго у бел мантил
Сигурно има нешто и од карактер што ти е битно. На пример, ќе се напалиш ако те нервира со нејзиното однесување?