Патем, ова од сабајле ми испадна, може да има некаква врска со темава. https://objektivno24.mk/повеќе-разв...qh4hn9braBGR67y6Zw_aem_uA45ieUZAXrPi4iWKt_JgQ
дА се превеДам дека иам тагој xD. Сепак членот сака да каже, според мене, дека девојките имаат лоШ избор.
Па ете ти пишува, имаше пред некој ден на вести како некоја го изневерувала маж и со некој друг што ја претепал неа и нејзините деца едвај живи останале. Ај вие жените што сакате да ве тепаат но зошто и вашите деца да бидат вклучени во тоа, демек за здравје е. И ја повлекла постапката за тужба. Што повеќе да кажам.
А ти знаеш зашто можеби ја повлекла или? И еве кажи ми зашто сум во 8+ годишна врска со дечко што не ме тепа, пошто очигледно ни ја не знам
@Kokos11 ако навистина се ова твои размислувања, имаш 27г и не си трол. Тогаш, пред да продолжиш да одиш на дејтови и да бараш девојка, првен седни малку размисли и најди си психолог да си поразговарате на темиве што те мачат.
Зошто ја повлекла претпоставувам за пак да може да оди кај него во спротивно ќе го пикнат во затвор. А ти што си со некој што не те тепа најверојатно имаш повеќе од 2 мозочни клетки и си единствена од тој вид.
Океј, да сумираме колку што можам пократко. Ти @Kokos11 или ужасно добро тролаш или гледаш низ призма на некоја нереална, ужасна ситуација. И во двата случаеви 'ужасот' е главна поента. Не може сите 1001 членки да ти кажуваат дека не е така, да се глупи и прости шо испишале реферати, а притоа пази жени се, а ти да си паметен и да кажуваш како всушност сака да биде третирана една жена, а ти маж си. И тоа цели страници не успеа да го сфатиш!?! Немам шо повеќе да кажам, феномен си.