Да имаш реално мислење и да го потврдуваш со факти стана тролање, каде отиде светов. Па самата гледаш веќе дека тоа што го зборам го даваат и по портали, вести и други работи
Го даваат по вести и портали дека е исклучок и не е нешто што нормално се случува. Ти го пишуваш како да е секојдневие и сите нас дечковците не тепаат, уствари како ние по тоа да ги бираме ааа не ме тепаш ништо тогаш. Дај седни поразговарај со некој зашто работава не е на арно.
Не е само за тоа ги бирате и по тоа да биде невработен, да не ве почитува, да не го интересира ништо, вие да го храните и поите и ред други работи (ваквите типови се нај барани од женска страна тоа е факт), на предходната страна напиша една членка дека ако идел во теретана и бркал кариера биле најголемите минуси за една девојка што може да си замисли. Па во цела планета девојките сакаат такви ликови кој ќе се грижи за тоа како изгледа ќе биде вреден дисциплиниран и да сака да го подобри квалитетот на животот а тука тоа биле големи минуси. Мене ме имаат откачено зошто сум одел на работа и не сум имал време да и посветам. А пази она исто работи.
По се шо прочитав и досадни и интересни коментари, сфатив дека сакаат самоуверени машки, ама не и арогантни, исто така да се забавни, искрени, лојални, емпатични, да се физички здрави убави и да се амбициозни. Се останато е небулозно.
Јас мислам тактика е. Демек, не сум убав, не работам на себе, мрзлив сум, не ми се работи, ама сепак без ниеден услов да исполнам, може ли нешто да упецам? Како никој. Кога нас жени нѐ прашуваат за работи и станови, па се знае зашто се вика маж, мора да стави нешто на маса. Сѐ треба да си е. Како они од нас што имаат марсовски критериуми и да се согласеше секоја што им фатила око, би биле најголеми варачи во регионот. Малку и ние сме кабает. Ептен им дозволуваме лесно да си поминат, заборавија што значи да си машко, да се бориш. И онаа глупост, за жена е битно минатото, за машко е битна иднината. На машко минатото и уште поважно неговиот став кон истото се и те како важни, особено ако се размислува за потомство. Пак ќе речам, не толку што се случило, туку каков став се има и што се прави во врска со истото. Камо во 20тите да го имаме паметот од 30тите, многу добро би си ја наредиле, ама ете, новиве генерации поопасни излегуваат од нас, они ќе нѐ одмаздат
Каква пасивна агресија играш ти и константно си тролаш. (Знам дека нема да ме прочиташ ама пресмешна си ми )
Не велам дека сите мажи се идиоти. За себе зборам јас. Кога ќе погледнам наназад, заклучокот е дека на сите мои бивши НЗС им е := интелигентен, висок, згоден и идиот
Милион пати имам јадено гомна низ форумов дека жените сакаат САМОУВЕРЕНИ мажи ама на мажињата тука тоа никако не им влегува во глава и наместо тоа да го сфатат и разберат, они си направиле некоја своја теорија во глаата дека жените сакале да бидат тепани. Демек тоа било самоувереноста. А тоа шо многу жени се во врска или брак со таков идиот шо тепа жени, не е кривица на жената. Туку поголем дел од популацијата во Мк а и на балканот се тешки клошари, салам маж многу ретко се наоѓа, исто како игла во сено. А ние како жени, да кажеме јавно дека тоа е така и дека нема веќе да се мажиме за балканци, ќе не распнат истите тие мажи.
Или car story со срцепарајуча кафанска песна, или пак многу слики со купачи и така разголеност. Тоа ми било од дете минус.Личен вкус. не дека нешто поинакво се.
Да не почнуваме, многу има. И цајканите со униформа што прават селфи од возило дур се на должност се најјаки значи Нека не се сликаат воопшто што е до мене уствари