И да не носат тесни фармерки над глужд и да имаат поисчуапни веги од жена И друга работа не знам зошто во последно време се повеќе забележувам мажи што кога разговараат со жена им се тресат раце и почнуваат да пелтечат додека зборат.
Леле не можам, скроз ги hoe шејмам значи, знам дека не е убаво од моја страна ама не можам да ги поднесам голи по социјални мрежи. Значи НЕ
Кога сме кај минусите и red flags, мене минус ми е обесениот златен ланец на врат кај мажите. Тоа вришти токсичност. Its a no from me.
Еве зошто си сам. Не е Ит, не е до жените кои сакаат да се тепани, не е до цвеќињата, не е до голфот или што си имал таму, не е до жените што сакаат паразити (srsly, tho ?). ДО ТЕБЕ Е БАТКА. Типичен најс гај. Се надевам дека си трол. Ако не си... Се надевам дека тие женски што биле на дејт со тебе, кармата, универзумот, Бог, се најубаво им спрема, пошто поминале време со тебе.
@Adidas888 кога ќе те видам у некоја ваква бош тема знам дека ќе има смеење. Каде е Феминка? Јас не ја приметувам или ја снема? Порано имале и златен заб.
Доби одлични одговори, но покрај заедничкото живеење кое многу ќе ти открие и за било кој тип со кој ќе живееш и за вашето интерно (у)согласување и пред да започнете заеднички живот има едно нешто кое ќе ти открие каков однос ќе има или има со било која важна жена во неговиот живот (вклучително и тебе ако ти си таа). Тоа нешто е што зборува за мајка си пред да ја запознаеш, а и небитно цело време што збори за неа и уште побитно каков однос и корелација има со неа, дали и е роб-поданиче на наредби или се ценат и почитуваат еден со друг како возрасни индивидуи и покрај роднинскиот однос син-мајка. И друго што збори како татко му ја третирал мајка му, дали поддршува ако ја понижувал мајка му дека така требало или ако ја ценел и почитувал дека исто така треба секоја жена да е.
Што е со луѓето што идат од дисфункционални семејства како на пример од разведени, автоматски се ред флег?
Не мора да значи, некогаш кога се од такви семејства кои по развод станале функционални се многу поразбрани личностите, да не пишам понормални отколку навидум функционалниве, а по сите критериуми дис, ама функционлани дека не дошле до развод.
Не не ми беше намерата да одам кон таа тема, се осврнав на односот кон личностите само, тој е битен независно дали ете дошло до развод или не. Oд односот и третманот кон женската страна во фамилијата можеш многу да откриеш за еден маж и обратно за жена исто така. Имаш многу жени со daddy issues.
Вакви тешки лични проблеми ако не сакаш да се замараш со самата личност можеш да ги препознаеш, а најчесто и најлесни се само ако обрниш внимание како се однесува со личности надвор, да речеме со келнер продавачка итн. Дали има почит емпатија и култура. Инаку во целост се согласувам со тебе со останатото само мислев да го дополнам ова како плус. И претходно првин ми даде вајб за поинаку, те доживив поинаку и се спремав со факти да те побијам ама само се надполнуваме.
Кога прочитав, одма ми текна на темава..која е веќе - неактивна 1 месец и малце повеќе. Тука се работи за постара девојка, ама изборот е тој. https://opticalradio.com/archives/5...6C3s3uWF3vJVIVqRJQ_aem_WPJTMGRtuydjAginVQ9pjw