Многу утешно ми звучи.. Се надевам дека добро ќе поминеме.. И во право може да си со тоа дека ни е нас потешко.. Толку ќе има и син ми, 3год и 4-5месеци.. Топло ќе биде април-нај си велам и повеќе надвор, наваму натаму..ќе поминат деновите и сите заедно
И јас се мислев што како ќе биде , ама кога дојде денот , повеќе мослев на тоа како ќе помине породувањето , дали ќе се случи нешто .. веќе другиот ден мајка ми ( кај нејзе бевме на викенд ) и сестра ми , ми го донесоа во болница .. И искрено повеќе го интересираа штекерите од сестра му , си велев овој електричар ќе биде . Ама кога си дојдовме дома веднаш се навикна дека не е сам повеќе . Денес заедно си играат , еден со дубак а другиот со моторче си се возат низ спрат
@irenadaniel kako pominuvas so razdelvata so sinko... Daj boze pobrzo da si se oporavish i site da se guskaye zaedno.. Tebe te mislam sega kako ti e.. I tamu so beblakot so mislata kaj dugovo.. Ajde ke prenesesh daj boze ubavo iskustvo
Lele Lele mnogu tesko eve sega placam od sto mi e bezvezno ama se tesam uste eden den i doma,inaku sinko prasva koga mama ke si dojdi doma ama mene mi e potesko aj toj detence ke se zaigra doma vrvi denot a jas kaj so bolki pa i psihicki se izedov
Znam deka dusata ti se deli... Ajde uste eden den i ke bidite celo posle vo dvete race srekja beskrajna ke imas.. .. Ke pomine i ovaa nok.. Ne se sekiraj.. Odmori, ke ti treba energija za doma.. Se ke si dojde na svoe mesto..