Како без другото дете додека сме во болница?

Дискусија во 'Бременост' започната од anicka1anicka, 27 јули 2013.

1. victoria

victoria Форумски идол

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.956
    Допаѓања:
    29.104
    Многу утешно ми звучи.. Се надевам дека добро ќе поминеме.. И во право може да си со тоа дека ни е нас потешко.. Толку ќе има и син ми, 3год и 4-5месеци.. Топло ќе биде април-нај си велам и повеќе надвор, наваму натаму..ќе поминат деновите и сите заедно :)

На irenadaniel и leona83 им се допаѓа ова.
  2. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.901
    Допаѓања:
    25.539
    И јас се мислев што како ќе биде , ама кога дојде денот , повеќе мослев на тоа како ќе помине породувањето , дали ќе се случи нешто .. веќе другиот ден мајка ми ( кај нејзе бевме на викенд ) и сестра ми , ми го донесоа во болница .. И искрено повеќе го интересираа штекерите од сестра му , си велев овој електричар ќе биде :?: . Ама кога си дојдовме дома веднаш се навикна дека не е сам повеќе :inlove: . Денес заедно си играат , еден со дубак а другиот со моторче си се возат низ спрат :D:inlove:

3. victoria

victoria Форумски идол

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.956
    Допаѓања:
    29.104
    @irenadaniel kako pominuvas so razdelvata so sinko... Daj boze pobrzo da si se oporavish i site da se guskaye zaedno.. Tebe te mislam sega kako ti e.. I tamu so beblakot so mislata kaj dugovo.. Ajde ke prenesesh daj boze ubavo iskustvo :)

На irenadaniel му/ѝ се допаѓа ова.
  4. irenadaniel

irenadaniel Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    887
    Допаѓања:
    1.329
    Lele
    Lele mnogu tesko :(eve sega placam od sto mi e bezvezno ama se tesam uste eden den i doma,inaku sinko prasva koga mama ke si dojdi doma :(ama mene mi e potesko aj toj detence ke se zaigra doma vrvi denot a jas kaj so bolki pa i psihicki se izedov

На victoria му/ѝ се допаѓа ова.
  5. victoria

victoria Форумски идол

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.956
    Допаѓања:
    29.104
    Znam deka dusata ti se deli... Ajde uste eden den i ke bidite celo:) posle vo dvete race srekja beskrajna ke imas.. :inlove:.. Ke pomine i ovaa nok.. Ne se sekiraj.. Odmori, ke ti treba energija za doma.. Se ke si dojde na svoe mesto.. :l:

На irenadaniel му/ѝ се допаѓа ова.
  6. irenadaniel

irenadaniel Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    887
    Допаѓања:
    1.329
    Fala za utesnite zborovi :)i jas taka si vikam deka tuka sum za ubabo dojdena i ke pomini.

На victoria му/ѝ се допаѓа ова.