хаха, јас ако почнам да ставам слики, крајот ќе неможете да ми го најдете.. дефинитивно, рокер, металец
[СДК] Сакам да кажам... Сакам да прашам не работи, Општи прашања исто така, а морам да побарам совет од вас, ама малку е невообичаено некој од женскиот пол да прашува вакво нешто па затоа нема соодветна тема. Добредојдени се совети и од женскиот и од машкиот пол. Значи замислете возрасен маж во темно сив костум со чисто црна кошула. Каква вратоврска би му препорачале да стави, притоа да биде со вкус и да одговара на сивата боја и да не биде светла боја на вратоврска. Да нагласам и дека не се работи за венчавка или нешто слично, туку за уште поофицијален настан како средба со политичари и слично. Ве молам помогнете ми
ехххх.... сакам добро облечени мажи..(всушност и која девојка не сака) ... Овие три комбинации, ми се нај,нај...
Се зависи од градбата. Сепак не нешто преекстравагантно,фармерчиња со дуксерка е супер опуштена варијанта,или фармерчиња со некое типско кошулче и чевлички,ама како што кажав голема улога има и градбата. Така да,ништо конкретно.
Искрено, без навреда, премногу евтино ми изгледа. И би изгледало пристојно веројатно во 2000 година. Добро сега можеби тебе ти се допаѓа, немам тука никакви замерки. Да се надоврзам на темата Прекрасно.. прекрасен е..