Ужасно.Не сакам повеќе такво лето,несакам повеќе таков период од животот.Ова лето сигурна сум подобро ќе биде.
Мнооогу обавоо.. Одиме на одмор, се ѓетам о другарките и излаваме едноставно се забавуваме и имам време за сее
Брзо, секое различно а на некој начин исто, со многу доживувања од различен карактер. Будење кога си сакам, појадок, читање книга, на кафе со другарките, носејќи удобна и лесна облека. Мерак. Само се надевам дека ова лето ќе ми биде нај!
Летото ми поминува брзо значи цело време работам ке дојди време за одмор одам 3 недели македонија и ке се вратам пак работа и така ниту осекам кога е лето така брзо ми поминува што си се чудам како поминало
Сега за сега е добро, малку досадно но добро е... Чекам до другата недела да дојде другарката, па накај 28 ќе ја видам и таа од Канада.. good times are coming И да се пофалам излгедав рекорден број на филмчиња, открив некои нови страни, игри и нешто што не сум знаела дека постои. Бонус: Прочитав 2 книги. Тоа е.. досадата чуда прави.
брзоооо многу брзо општо животот поминува брзо. досега со времето не личесе дека иди лето сега супер е малце и ние со времето се попраивме во расположението. поќе време по дома многу филмој помалце шетање, се мислам за на одморал ќе биди нешто али нема да биди, ајде доаѓаат убави сончеви денови, грабајте од животот колку што можете поќе
Па, не е лошо но може и подобро. Некако секој ден е истото, можеби бидејќи живеам во мал град Но не се жалам, бидејќи лето си е лето. Кога ми е досадно си гледам The Vampire Diaries
Досаднооо значи по цели денови се досадувам,навечер ќе си пуштам некое филмче (и сега планирам да го направм истото) и така. Сеуште сме на почеток се надевам на подобро
Паа,за оваа лето имав многу планови,таму ќе одам,ваму ќе одам ,аа како па да не ,дома,на оваа жештина,само лежам на креветот со лаптопот и гледам филмовии,јадам и чат-пат излегувам !
Дефинитивно ова лето ќе си го памтам по поминувањето во подготовки за свадбата и мојата прва бременост.