Како ви поминува летото?

Дискусија во 'Слободно време' започната од malecka.16, 9 август 2010.

1. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.910
    Допаѓања:
    108.114
    Па да кажам убаво :) излегуваме со мм , одиме на море , а и еве моментално сум кај моите па шетаме ваму таму .. :)

2. snegulkabela

snegulkabela Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    134
    Брзо, пребрзо.

3. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    Со оглед на тоа што август полека но сигурно поминува ќе кажам општо за ова лето дека ми помина многу досадно и очајничко. Ми се случија многу негативни работи :( Бев на одмор и добро е тоа што таму си поминав убаво и ги наполнав батериите, па сега со сите сили сум спремна да започнам во училиште :rock:

4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Толку добро, што мислам дека дури да дојде Нова Година ќе си мечтаам по него, за да не ме фати есенска депресија :D

Прикачени фајлови:

5. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Мнооооогу интересно! Мислам дека најинтересно лето до сега. ^_^
    Искачања со сабајле, романтични ноќи, преубав одмор, лудости, базени, шетања итн. Мислам дека само три-четири ноќи сум ги преседела дома пред компјутер, онака баш цел ден дома. И среќна сум што се само толку малце за разлика од други лета кога сум дремела пред компјутер :D

6. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    316
    Стани, седни на компјутер, јади, пак на комјутер, легни...
    И така се во круг. :rock: :D

7. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Многу убаво и исполнето, наоѓам време за се. :lol: Ма за какво време зборувам јас, кога немам никакви обврски,што ми се посака тоа правам. Ми велат уживај сега ти се годините не одиш на работа. :D
    Викендите најчесто ги минуваме со дечко ми покрај море или езеро, обичен ден знаеме и на базен да одиме, значи се изнабањав, добив боичка... :$ :D Вечерно време си шетаме секаде по малку. :D Секако не ги заборавам и другарките наоѓам време и за нив, често знаеме да се собереме некаде или да отидеме на кафенце. :) И така летото минува неосетливо и брзо.

8. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    Се изначитав книги летово ако друго не :)
    Досадно е за тие што си се без работа и без обврски.Се едно исто се врти во круг.Ама сега септември кога ќе ни тропне на врата ќе си ги бараме пак месециве :D

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Па ослабев некое килце , па се накачи па пак ослабив , тепав многу фудбалски утакмици , научив доста работи за животот , видов нови луѓе , запознав нови , отопзнав стари , се изманијачив летни сликички бев на убави места низ Македонија , си поминав убаво со друштвата....

It was good summer 8)

10. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Супер, помалку седам на компјутер а повеќе се посветувам на спортувањето и фудбалот.Единствена мана ми е што седам до доцна навечер т.е сабајле ама добро е не станувам многу касно (и јас си се чудам како тоа) . Навечер сум со другарките и лудо се забавувам . Запознав многу нови личности летово , сретнав секакви карактери , некои слични на мојот некој не. Одморот во Охрид дефинитивно нема да го заборавам до крајот на мојот живот затоа што и таму запознав личности кои ќе ги паметам. Тоа...Најбитното е што не ми е досадно и постојано ми се случува нешто ново :)

11. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.740
    Лето :angel:
    Топли денови, одлични ноќи на чисто небо :inlove:
    И сега сигурно очекувате да прочитате дека летово си го поминав суппер |-)
    За жал не ;(
    Мноогу досадно и загубено време ми беше, другарките си фатија дечковци,јас не(едноставно не сакам врски) излегов неколку пати,но не како што некогаш сум излегувала по цели ноќи :doh:
    Многу ми е криво што го пропуштив летово,така да ми летне ;(

12. Kristinna1

Kristinna1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    125
    летооооооооооооо :rock: :inlove:
    Сончево, плажарски, сладолеџиски...
    Ова лето дефинитивно ми е подобро од претходното.....
    Доста беше на компјутер да седам, и ми се смачи да седам на компјутер. Оваа лето ќе го паметам и никогаш нема да го заборавам на најјубавите денови :) Топли денови , одлични плажи и супер друштво :talk: Најјсмешните глупости, по многу интересни вечери, по еден нов во мојот живот. Се запознав со нови пријателстви и се е океј :D ..Ова лето ми поминува доста брзо, времето како да ми лета. Сега само школската требит да почнуваме од досада , ќе пишуваме , ќе учиме и се -.- само сакам што побрзо да дојт другото летооооооо :rofl:

На RiRii му/ѝ се допаѓа ова.
  13. EleonoraLovato

EleonoraLovato Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2012
    Пораки:
    683
    Допаѓања:
    676
    Исто и јас :rofl:

14. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902

Не ви е досадно така ? :^) Па ви помина летето брее , излезете надвор , забавувајте се , не е се во интернетот и фб , запознајте нови луѓе спортувајте нешто ....

15. Goddest

Goddest Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    42
    Најубаво досега

16. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Малку повеќе досадно. Цело лето пред компјутер, ако се излезе некаде навечер, и тоа.

17. nobody1

nobody1 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2012
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    74
    Сакам да дојде Септември за да немам време да седнам а не како сега вишок време -_- обично станувам пладне гледам некој серии ќе повисам малце на фејсбук и после читам интересна книга или си експериментирам нешто :D Понекогаш си седиме со другарките негде дома а вечерта обавезно испаѓаме надвор да се замешаме со други деца да тепаме досада де и од кога ке си дојдам дома пак на фб и у кревет.Типично лето како и останатите мислам освен што ова лето запознав многу нови лица :P

18. Queen-K

Queen-K Активен член

Се зачлени на:
    22 септември 2013
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    8
    Лудо и незаборавно, го сакам летото, ја сакам топлината на сонцето(иако ретко го гледам), ги закам долгите летни ноќи, едноставно летото го искористувам до максимум :inlove:

19. Kikka.C19.20

Kikka.C19.20 Нов член

Се зачлени на:
    20 ноември 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    22
    Многу брзо помина ама убаво,забавно но и незаборавноо..

20. Queen8

Queen8 Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2018
    Пораки:
    4.279
    Допаѓања:
    20.713
    Летото пребрзо поминува, уживанција, само што денски не може да се шета, заради горештините. Онака си е супер.

На KuklickaMoja, Lovelybaby<3, Soncence3 и 3 други им се допаѓа ова.