1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како ви поминува летото?

Дискусија во 'Слободно време' започната од malecka.16, 9 август 2010.

1. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.885
    Допаѓања:
    107.943
    Па да кажам убаво :) излегуваме со мм , одиме на море , а и еве моментално сум кај моите па шетаме ваму таму .. :)

2. snegulkabela

snegulkabela Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    134
    Брзо, пребрзо.

3. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    Со оглед на тоа што август полека но сигурно поминува ќе кажам општо за ова лето дека ми помина многу досадно и очајничко. Ми се случија многу негативни работи :( Бев на одмор и добро е тоа што таму си поминав убаво и ги наполнав батериите, па сега со сите сили сум спремна да започнам во училиште :rock:

4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Толку добро, што мислам дека дури да дојде Нова Година ќе си мечтаам по него, за да не ме фати есенска депресија :D

Прикачени фајлови:

5. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Мнооооогу интересно! Мислам дека најинтересно лето до сега. ^_^
    Искачања со сабајле, романтични ноќи, преубав одмор, лудости, базени, шетања итн. Мислам дека само три-четири ноќи сум ги преседела дома пред компјутер, онака баш цел ден дома. И среќна сум што се само толку малце за разлика од други лета кога сум дремела пред компјутер :D

6. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    316
    Стани, седни на компјутер, јади, пак на комјутер, легни...
    И така се во круг. :rock: :D

7. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Многу убаво и исполнето, наоѓам време за се. :lol: Ма за какво време зборувам јас, кога немам никакви обврски,што ми се посака тоа правам. Ми велат уживај сега ти се годините не одиш на работа. :D
    Викендите најчесто ги минуваме со дечко ми покрај море или езеро, обичен ден знаеме и на базен да одиме, значи се изнабањав, добив боичка... :$ :D Вечерно време си шетаме секаде по малку. :D Секако не ги заборавам и другарките наоѓам време и за нив, често знаеме да се собереме некаде или да отидеме на кафенце. :) И така летото минува неосетливо и брзо.

8. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    737
    Се изначитав книги летово ако друго не :)
    Досадно е за тие што си се без работа и без обврски.Се едно исто се врти во круг.Ама сега септември кога ќе ни тропне на врата ќе си ги бараме пак месециве :D

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.022
    Па ослабев некое килце , па се накачи па пак ослабив , тепав многу фудбалски утакмици , научив доста работи за животот , видов нови луѓе , запознав нови , отопзнав стари , се изманијачив летни сликички бев на убави места низ Македонија , си поминав убаво со друштвата....

It was good summer 8)

10. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Супер, помалку седам на компјутер а повеќе се посветувам на спортувањето и фудбалот.Единствена мана ми е што седам до доцна навечер т.е сабајле ама добро е не станувам многу касно (и јас си се чудам како тоа) . Навечер сум со другарките и лудо се забавувам . Запознав многу нови личности летово , сретнав секакви карактери , некои слични на мојот некој не. Одморот во Охрид дефинитивно нема да го заборавам до крајот на мојот живот затоа што и таму запознав личности кои ќе ги паметам. Тоа...Најбитното е што не ми е досадно и постојано ми се случува нешто ново :)

11. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.740
    Лето :angel:
    Топли денови, одлични ноќи на чисто небо :inlove:
    И сега сигурно очекувате да прочитате дека летово си го поминав суппер |-)
    За жал не ;(
    Мноогу досадно и загубено време ми беше, другарките си фатија дечковци,јас не(едноставно не сакам врски) излегов неколку пати,но не како што некогаш сум излегувала по цели ноќи :doh:
    Многу ми е криво што го пропуштив летово,така да ми летне ;(

12. Kristinna1

Kristinna1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    125
    летооооооооооооо :rock: :inlove:
    Сончево, плажарски, сладолеџиски...
    Ова лето дефинитивно ми е подобро од претходното.....
    Доста беше на компјутер да седам, и ми се смачи да седам на компјутер. Оваа лето ќе го паметам и никогаш нема да го заборавам на најјубавите денови :) Топли денови , одлични плажи и супер друштво :talk: Најјсмешните глупости, по многу интересни вечери, по еден нов во мојот живот. Се запознав со нови пријателстви и се е океј :D ..Ова лето ми поминува доста брзо, времето како да ми лета. Сега само школската требит да почнуваме од досада , ќе пишуваме , ќе учиме и се -.- само сакам што побрзо да дојт другото летооооооо :rofl:

На RiRii му/ѝ се допаѓа ова.
  13. EleonoraLovato

EleonoraLovato Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2012
    Пораки:
    683
    Допаѓања:
    676
    Исто и јас :rofl:

14. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902

Не ви е досадно така ? :^) Па ви помина летето брее , излезете надвор , забавувајте се , не е се во интернетот и фб , запознајте нови луѓе спортувајте нешто ....

15. Goddest

Goddest Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    42
    Најубаво досега

16. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Малку повеќе досадно. Цело лето пред компјутер, ако се излезе некаде навечер, и тоа.

17. nobody1

nobody1 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2012
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    74
    Сакам да дојде Септември за да немам време да седнам а не како сега вишок време -_- обично станувам пладне гледам некој серии ќе повисам малце на фејсбук и после читам интересна книга или си експериментирам нешто :D Понекогаш си седиме со другарките негде дома а вечерта обавезно испаѓаме надвор да се замешаме со други деца да тепаме досада де и од кога ке си дојдам дома пак на фб и у кревет.Типично лето како и останатите мислам освен што ова лето запознав многу нови лица :P

18. Queen-K

Queen-K Активен член

Се зачлени на:
    22 септември 2013
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    8
    Лудо и незаборавно, го сакам летото, ја сакам топлината на сонцето(иако ретко го гледам), ги закам долгите летни ноќи, едноставно летото го искористувам до максимум :inlove:

19. Kikka.C19.20

Kikka.C19.20 Нов член

Се зачлени на:
    20 ноември 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    22
    Многу брзо помина ама убаво,забавно но и незаборавноо..

20. Queen8

Queen8 Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2018
    Пораки:
    4.279
    Допаѓања:
    20.713
    Летото пребрзо поминува, уживанција, само што денски не може да се шета, заради горештините. Онака си е супер.

На KuklickaMoja, Lovelybaby<3, Soncence3 и 3 други им се допаѓа ова.