а па јас имам слушнато дека кога месечината е полна требало со нешто округло да ја погледнеш и да си замислиш желба и ќе ти се остварела не знам колку е точно
Мене ми влијае полна Месечина!Но,не на расположение туку имам несоница....до 5 оцабајле неможам да заспијам на секој саат се будам после оќите ко филџани ми се
Влијае, влијае, не можеш да шиеш кога нема полна месечина, и Лондон не е пристанишен град у некои периоди поради месечината, за се друго не влијае. It's a space object. But hey, we can see the stars in two ways. As they are, or as we want to see them. И ако некој сака да најде патерни некаде, може да ги најде у било што. Многу едноставно.
Veke 2 godini po red me drmaat jaki nesonici koga ima polna mesecina a pred toa mi vlijaese na ciklusot znam ciklusot edno vreme mi bese usoglasen so polnata mesecina veke ne
На расположение и на сон влијае. Кога е полна се осеќаме по емпатични спрема другите, нивото на осет ни е зголемено. Ама се зависи колку му даваме значење на тоа самите. Мене месечината ме многу фасцинира и редовно ги следам нејзините мени и зјапам во неа со минути.
Интересна тема . Никогаш не сум забележала дали ми влијае некако Месечината . Ќе пробам да забележам на следната полна Месечина па ќе се надополнам
Здраво Некој да знае и да ми објасни зошто секогаш кога е полна месечина сум напната и нервозна. Вага сум во хороскоп со пидзнак Лав. Ако има влијание тоа.
Вечер ќе има црвена месечина. За некој е внатрешен мир а за други полната месечина влијае со чувство на страв поради зголемена параноја.
Ме мачеше несоница и секогаш кога ќе се разбудев имаше полна месечина. Прогуглав нешто на интернет,да видам дали има врска и излезе дека со спроведени истражувања месечината влијае на сонот заради тоа што мозокот е голем процент вода.
Рак сум во хороскоп и искрено никогаш не сум приметила дека ми влијае полна месечина.За времето знам дека ми влијае очигледно е.Баш се заинтересирав сега, ќе видам на наредна полна како ќе е. *еве и сега имам инсомнија ама од кафето ќе да е
Море кога беше крвавата месечина, се најдов раздразлива и чувствителна како никогаш во животот. Коинциденција веројатно. Да не се повтори.
И мене сега ме мачи несоница,ѕирни какво стање е надвор ако имаш прозор до тебе или кафето ме дрма и мене