Дека за се во животот ти е потребна среќа. Колку си полош, злобен толку повеќе почит имаш, колку си повеќе раск*ван толку поголема среќа во љубовта имаш. Ако не се плеснеш со правиот човек читај шеф нема да добиеш решение за вработување, Не не ти треба факултет и диплома туку само тело и ширење нозе за да бидеш богата и ценета.
Svativ deka (ama odamna)go imam covekot sto go zamisluvav i posakuvav pokraj mene odsekogas.Pokraj nego si imam i dve umni deca kok mi se radost vo zivotot. Prijateli!!! Iznenadena od dolgogodisnite vo negativna smisla ,a od novite steknati prijatelstva ovie dve-tri godini pozitivno .Sega imam mal krug prijateli no fino se osekam Zivotov e ubav ako distancirame negativni luge od nego
Сфаќам дека многу работи не сум сфатила. Ама има време, допрва ќе сфаќам уште колку не сум сфатила...
дека го направив најправилниот избор што те одбрав тебе за животен сопатник И дека те сакам се повеќе и повеќе.
... дека морам да издржам кога е најтешко и мирно да поднесам се'; дека морам да се борам силно за она што го сакам во својот живот и дека треба навреме да мислам...
Сфаќам дека колку повеќе созреваш и почнуваш да разбираш се околу тебе толку е потешко. Мислеш дека ќе бидеш среќен кога ќе се омажиш или кога ќе родиш деца, но прашање е дали е тоа навистина така...
Сфаќам дека не е се во парите и моќта.Дека тоа нема да не исполнува.Барем не на некој начин. Созревам и гледам кои се убавините на животот.Гледам и учам колку е само убаво да се разбудиш наутро (во неработен ден) и да го почнеш денот со кафе и со смеа,со прошетка.Со своите луѓе.
Deka covek za nisto netreba da se nervira. Sfakam i deka uste mnogu leb treba da izedam za da dojdam do stadium koga uvo nema da me boli za nisto.
Како времето минува сфаќам дека од секој се разочарувам, сфаќам дека за некои работи за џабе се нервирам, сфаќам дека машките се сите исти, сфаќам дека животот е еден голем пат, сфаќам дека нема добрина. Ама за жал се прерано сфатив и сега не знам како понатаму.