Порано со брич,лани летото само со депилаторче првите пати ме болеше после ништо не чуствував,ама ако еднаш се избричев наместо со депилатор ПРЕМНОГУ ме болеше.Сега си се депилирам на козмеричар со ленти еднаш до два пати месецот дека ми се плави влакната и немам многу и си уживам цел месец.
Како што гледам не сум коментирала.. Ако треба секој ден, ама брич си е брич! Ај со депилатор, ама крема? А тек со ленти, пари да ми даваш со крема и ленти не се депилирам под пазувите..
со депилатор поке боли отколку со ленти ,мене лично ич со ленти не ме боли до пред 2 недели се бричев од лани и сега се издепилирав ама ич не ме болеше пробај па ке видиш.
od kako ke se izdepiliras ke si klajs bebeska pudra i vo tekot na denot samo malce mozi da ti bidi crveno zavisi od vlaknoto ,ama drugio den nema nisto [mod-kirilica:2zyv3uau][/mod-kirilica:2zyv3uau]
Со депилатор ги отстранувам и после раат си гледам. Не ми причинува некоја неподнослива болка, така ова повеќе го преферирам отколку секојдневно бричење.
Со брич. Сум чула дека не смее да се депилира под пазувите додека не се родат деца, бидејки било шетно за млечните жлезди.
со брич дефинитвивно,уште таму да треба да се депилирам да трпам болки не знам веке аман,знајте мачно е да си жена во 21 век ха аха ха ха
Со брич , воглавно и брзо ми е , и не трпам болки шо викате Е сеа што ми се иритира местото :/ ... стварно , мозолчиња , па јас баксуз бемчиња имам крај пазувите