Пхахааххахахааххахахахахахахаххахаха уште сабајлечки ме испонасмеа ма Со косач за трева хахахахаахахахахааахаха кај ти текна?! Иначе да напишам, строго со брич , со машинка не сум пробала и нема ни да пробам , се сеќавам како ме болеше на нозете, па можам да замислам како ке ме боли, така да секој 2-ор ден со брич
Со брич. Неможам со машинче, прво самово име ме плаши, не па да пробам. На неколку дена, не секој ден, немам многу.
Мене доста ми беа јаки. Порано и со брич кога ќе ги поминев остануваше како сиво да се гледа (коренчињата). Затоа почнав со восок да ги вадам (во салон). Сега ми се доста изретчени, така што пробав и со машинка - се вадат без проблем и без болка А не знам зошто користите крем за депилација? Тоа е исто како бричење, нит оретчува нит вади од корен па подолго да стои мазно...?
На мене се може да ми текне Ништо чудно и да пробам како што почнале да растат влакна. Ми се смачи :/
Јас ги бричам но немам многу, ептен се ретки и малку на број... пробав еднаш депилација и никогаш повеќе, толку ми беа иритирани пазувите тоа чудо нешто... плус знам дека е многу опасно депилација во тој предел поради потните жлезди...
Ги бричев секој ден, но пред да одам на одмор ги депилирав со шеќерна паста раат сум цела недела , многу се мазни
а вие со крема што ги отстранувате, каква крема користите ?? бидејќи јас пред некое време Veet зелената ја користев, ама многу смрди и потоа треба 10 пати да нанесувам гел за туширање за да ја снема миризбата, но никогаш не ја снемува целосно.. ај кажете некои др. креми што не мирисаат толку??
so depilator iam probano ama mn boli a so bric pa mn brzo rastat najubavo odete i kupete si vosok i so toa boli ama koa kje povleces odednas i raat si barem 10 dena