Вас ме боли со восок зашто уште од одма не сте почнале, а сега е касно! Тие се викаат свински влакна. (нез навреди) Јас уште од почеток почнав со восок и сега нени осеќам, воопшто не боли.
Jaс сакам па почнам па ги депилирам пазувите! Затоа што до сега со брич и имам како црна површина како остатоци од влакната. Не сакам да отворам нова тема ке пишам тука, ке ве замолам да реагирате оние кои го имаат истиот проблем. Да почнам најпрвин со крем или некој брич кажете кои вие го користите со повеќе сечила, можеби јас сум грешка
брич, депилатор или ленти за депилација не сум пробала едно знам дека премногу ќе ме боли бидејќи прилично се зацврстени влакната од бричот а друго може да настанат проблеми со потните жлезди во тој предел
Со брич. Можеби не е најдобро и најефискасно решение ама јас ужасно многу се плашам од болка од восок, депилатори и сл. А кремата не ми ги вади
Otsekogas so bric,iako toa e kratkotrajno resenie.Brzo podrasnuvaat,bukvalno preku nok,pa mora da si sekoj den so bricot v raka
Веќе со години ги отстранувам со електричен депилатор. Презадоволна сум, не мора секој ден да се бричам, нема црни дамки, туку на неколку дена само по неколку мали и нежни влакненца, кои е лесно да се отстранат (нормално, со депилаторот).