девојки имам еден проблем.Влакната под пазувите МОРАМ да ги отстранувам со крема(обично веет),затоа што имам нишан под десниот пазув .Да не знае некој нешто друго или да не знаете дали можам да му наштетам затоа што не е како точка него е и малку како топче(?).
Јас ги отстранувам со брич.На лето колку пати и да треба да се озбричам во еден ден,нема да ми претставува проблем,бидејќи никогаш не би прошла со восок или депилатор под пазувите.
девојки да ве прашам слушнав дека депилација со вет крема под пазувите дека не е здраво незнам зошто да се става крема! а јас ја купив заради под пазувите, а со брич неможам цело и 100 години треба да кружам да чупам околу зошто имам под двете раце бемки, а со депилатор и восок солзи ми течат ,, дали и вие за тоа слушнавте или нема врска ?? зошто уште не сум пробала
И јас го имав порано истиот проблем како тебе, ама не знам како ми текна да ја земам колонската вода на татко ми и го мачкав 1-2 недели со колонска вода тоа чудотот и си падна самото, помодре и падна Пробај ставај му колонска вода, ќе се исуши и ќе ти падне и нема да го имаш тој проблем повеќе
И јас со брич,инаку пробав еден пат со депилатор но не можев да издржам,зошто нозете и рацете ги минувам со депилатор но под пазувите ми е многу болно
со брич, иако имам пробано и со восок(не ме боли нешто посебно) ама не можам да ги трпам да пораснат па да ги депилирам, затоа со брич и готово.