Со брич,еднаш ги издепилирав и полудев од болка,така да депилација под пазуви никогаш повеќе,само со брич и не ми растат брзо,така да ми е полесно,отколку со депилација.
кога се бричеев под пазувите, мораав на секои 2 дена да го правам тоа а плус од бричењето имаав многу брунчиња.Сега почнав да се депилирам со депилатор, не ме боли и 2 недели сум си раат без влакна
jas dosega samo so bric no mi rastat brzo pa zatoa sega koga ke si kupam lenti ke pocekam malko i ke gi izdepiliram...polesno e na nozete stalno se depiliram edno vreme i so bric no vlaknata stanaa pogusti a sega koga se depiliram se mnogu poretki i epten bavno rastat pa zatoa od sega natamu samo depilacija i pod pazuvi i na noze intimniot del sekade..
Abe nemojte da se depilirate mislam deka e mnogu stetno za pod miski da se depilirame barem taka mislam . Nemam ni probano da se depiliram bidejki ni so bric nemam nekoe dobro iskustvo. Pred nekoe vreme mi se pojavi nekoja zlezda so mi otece totalno cela miska nemozev da ja mrdnuvam rakata cela nedela. Od togas se bricam 1 do 2 vo nedelata i odma go frlam bikceto, a prethodno aj uste ednas , aj me mrzi da kupam i toa ti e. Celo e zlezdi so ti znam drugo so ,ama pazete so depilacija
еве и јас со брич,ама еднаш неделно. инаку ако зачестам ми се познава многу црно, и затоа гледам на што пократки временски интервали.
Со бри; ги отстранувам влакната под пазуви , но имам пробано со депилатор и стварно многу боли дури крв ми те;e[eе , а потоа кога ставиш дезедоранс пече. Сега имам намера да одам во салон кај козметичарка
Веќе години се депилирам со депилаторот на Цептер, и немам никаков проблем. Бев уплашена да не ми се случи нешто со жлездите, но нема ништо од тоа (барем засега ) Инаку, болеше само првиот пат, сега не чувствувам никаква болка. За среќа имам многу малку влакна под пазувите (само неколку, можам дури и со пинцета да се средам ), па можеби затоа и не ме боли. Еднаш неделно ми е доволно, и не би практикувала друг метод.
лелееееееее најдосадни ми се мене....ама бричот му е мајката летно време секој втор ден, а во зима гледам барем 2 пати неделно или еднаш неделно...досадни ми се