Јас со Veet лентите, и после за посигурно со депилстор и кремче на крај ставам. Ќе ви звучи чудно ама да си кажам јас
со брич на два-три дена, најбезболно, сум пробала со крема али не бива, а и со ленти у никој случај мн боли.
Боли ама ќе издржиш, ама пак ги ваѓа влакната од корен. Како сакаш ама знам дека боли со ленти, со брич мене многу ме пече и имам мозулчиња.
аааа издржување јок, не се ни вадеа хаха, инаку ги бричам со пена при бањање па после ставам бебешка пудра и воошто немам ни мозолчиња, ни црвенило.. али сите сме различни
Може на девојчето не му растат многу. Секое тело различно. Јас имам 18 години и никогаш си ги немам ни издепилирано ни пак избричено нозете. Не е секое мислење да гледате да изцрните некого или засрамите. Размислете малку.
Јас пазувите ги депилирам со топол восок малце боли ама вреди искрено,после едно 3 недели слободна си зш мора да израснат за да се фатат убаво со восокот.
Со брич ги отстранувам, сакам да пробам да ги издепилирам ама ми фуфка и тоа многу.Велат дека од депилацијата можело да дојде до воспалување на потните жлезди и од тоа ми е страв.
Ако има некој да ти го тргне восокот и така така ама ако тргаш сама ке вриштиш како мене Инаку јас се депилирам има 7 год редовно со восок и до сега не сум имала некој проблем за тоа што викаш воспаление на жлездите, е сеа ако го ставиш мн врел незнам може нешто да биде. Пробај бе
Ќе пробам некој ден да си речам мечка страв-мене не ме страв!и во склоп со депилацијата на други места, ќе ги издепилирам и нив.
Со брич ги отстранувам, на депилација не сум ни помислила. Побрзо ќе умрљм отколку таму да се депилирам. Тоа ти е исто како на 50 годишен маж да му речеш да ја издепилира брадата. Не сакам ни да замислам колку би болело
Вакво си користам од brAun на батерии е, само поминувам и ги собира влакната (мислам дека ефектот е малку подолг одколку со брич)
јас сама со топол восо,порано на козметичар ама толку ми се изретчија што можам и сама а и ме нервора да одам специјално за пазуви на козметичар. и не е толи болно колку што мислите.
Незнам дали овде е местото на ова прашање, но незнам кај да го поставам.Значи сестра ми има дванесетгодишна ќерка.Девојчето, што е нормално има влакна под пазуви кои кога ќе ја крене раката и се приметуваат,а планираат да одат летово на одмор.Дали е нормално на 12 години сестра ми да и ги среди пазувите. Благодатам однапред.