Јас го купив во Веро Џамбо уште пред 5/6 год. а бш пред едно време гледав дали уште продаваат и немаше braun имаше само ремингтон исто вакви околу 700 ден. мислам дека беа..
Каков проблем? Ако мислиш за кожата, немало никаков проблем, како што поминувам со апаратчето така ги собира влакната и нежно е нема никакви иритации на кожата, а апаратчето зачувано ми е, само менувам батерии...
^ Сигурно го има и на други места кај што продаваат депилатори, јас не сум барала ама мислам би требало да има, тогаш наидов во веро на ова и го земав...
Каде можам да најдам жилети за wilkinson, пред некое време го купив од веро но не видов жилети.. Еве овој вид ( извинете можеби прашањево не е за во оваа тема)
Jas so pazuvite veke nemam problem Bev vo sistina na laserska epilacija, ne plativ skapo, a sega sum raat imav mnogu i duri mi bese temna kozata i voopsto ne izgledase ubavo...a i trebase sekoj den da se bricam zatoa sto nemozev da gi podnesam Bi preporacala na site sto si imaat maka
okolu 5000 den i eve veke godina ipol ok e se pominuvam pak so bric ali ednas mesecno mi se pojavuvaat po nekolku vlaknenca. Taka da posle poragjaj zdravje idam i za intima obavezno